101 Okey Plus Ortaklaşa Bam Cezası

Fahrettin
12 Eylül 2023 10:33

Paramla hesabıma para aldım ve ortaklaşa hesaba girmekten bam yedim ve şu ki ortaklaşa hile yapıyorsam neden para verip çip alayım lütfen hesabı inceleyin gerekenin yapılmasını istiyorum. İlginiz için teşekkürler hile yapacak olsam neden paramla çip alayım haftada iki defa aldığım bile oldu. Bunu neye dayanarak yapıyorsunuz. Anlam veremedim ve 1 hafta önce aynı şekilde oldu ve 3 milyon paramı sıfırladınız tekrar aldım para verim büyük ihtimal onu da sıfırlarsınız beni oyundan soğuttunuz için çok teşekkürler bir daha para yatıracağımı düşünmüyorum. Teşekkürler dekontlarda mevcut attım

12 Eylül 2023 12:50

101 Okey Plus Ortaklaşa Bam Cezası 101 Okey Plus Ortaklaşa Bam Cezası 101 Okey Plus Ortaklaşa Bam Ceza

Ek

101 Okey Plus Hesabımı Geri İstiyorum Lütfen Çiplerimle Birlikte İade Edin

13 Nisan 2025 13:11

22 Haziran 2023 20:54
101 Okey Plus Ban Yedi Hesabım
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2025 15:30