Okeyplus.com Facebook Okey Sayfası Açılmıyor

to read complaints and reviews, or file yours. Facebook'ta Mynet Çanak Okey oynamak istediğimde, sayfa açılıyor gibi gözüküyor ancak Okey oynama sayfası bir türlü açılmıyor. Bu sorunu çözemedim. Okey Plus hesabım süresiz olarak engellenmiş lütfen engelin kalkmasını istiyorum. Bilmediğim bir nedenden dolayı engellendim. Facebook hesabım ile giriş yapamıyorum. Zynga lütfen engeli kaldırın, Bu nasıl bir engelleme cezadır sizden rica ediyorum. Tek hesabım açın. Lütfen engelimi kaldırır mısınız? Arkadaşımla oynuyordum. Neden engellendim bilmiyorum. Oyunda haksızlık yapmadım. Lütfen rica ediyorum. Oyuna giriş y... 16.09.2023 tarihinde gece saatlerinde Kardeşimle 1 e 1 aynı masada oynarken birden ikimizde ban yedik. Herhangi bir çip alışverişi yapmadık sadece zevkine oynuyorduk lütfen banımızı kaldırın.
Çipleri kasmak için çok uğraşmıştık haksız yere ban yediğimizi düşünüyorum Oyun oynarken hep bağlantı kesiliyor çok sefer böyle olunca oyun kayıp ediyorum. Bu arada internetim iyidir. Ne yapmak lazım lütfen bu problemi çözün... Bu oyunu seviyorum... Tadını kaçırmak istemem.
Bir de ben Okey Plus çok iyi oynuyorum fakat çok seferde el iyi gelmeyince oyun kayıp ediyorum. Okey Plus şikayet hattını arıyoruz resmen yanıltıcı. Eğer yanıltacaksınız gidin başkalarının yanıltın. Peki biz yazıyoruz neden şikayetimizi yer Tutmuyor. İnsanları gerçekten saf mı zannediyorsunuz. Her gün yazmaktan Ben bıktım artık. Her oyununda bir kanunu bir şeyi vardır ben yokum artık oyun sizi... Sıfır aldığım cihaza okeyi indirdim ama oyuna giriş yapınca bu cihazdan oyuna girişiniz engellenmiştir diyor ve ben giriş yapamıyorum. Nedeni ne lütfen biri açıklasın ve oyuna tekrardan erişmek istiyorum. Neden engellenmiş onu anlamak istiyorum açıklama Hile nedeniyle kapandı açılmıyor. Lütfen kaldırır mısınız açılmadı hala açılmasını istiyorum. Bir neden olmadan hile yedim ve lütfen açılmasını istiyorum. Giriş yapamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz. Açılmasını istiyorum. Hilenin kaldırılmasını istiyorum Oyun kural ihlali adı altında hesap kapatıyorlar. Çiplerle beraber oysa Okey Plus odalarında 4lü masalarda şirket var şikayet etmeme rağmen hala aynı kişiler masada birilerine para karşılığı çip transferi yapıyor olan bizi oluyor. Bu kaçıncı hesabım haksız yere kapatıldı bahaneleri hazır ben parayla... 101 Okey Plus'ta haksız yere hiçbir şey yapmadığım halde bir anda oyunum kapandı, kısıtlama geldi. Oyun esnasında 2 tane siyah 3'lü attıktan sonra beni oyundan attı. Oyunumu oynayamıyorum, lütfen yardımcı olun. Çok emeğim var oyunumda ziyan olmasın, haksızlık yapıldı. Ben mobil veri açıp oyununa giremiyorum. Sadece Wi-Fi'den oyuna girebiliyorum 101 Plus. Bağlantıda bir sorun yaşandı diye yazıyor, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler, uzun zamandır giremiyorum. Bu 101 Plus oyuna sadece Wi-Fi bağlandığımda oluyor, teşekkürler. Dün gece Okey oynarken birden bire oyundan attı tekrar girmeye çalıştığımda hileden dolayı girmem yasaklanmış. Ben hile yapmadım oyun yasağını kaldırın. Yandan lazım olan taşı almak ne zamandan beri hile sayıldı? Lütfen en kısa zamanda bu sorunu giderin. Kazandırıyor'dan yüklediğim şifre kabul etmiyor. Çanak Okey oradan da girdiğimde hatalı kod diyor. Bu sorunun çözülmesini istiyorum. Lütfen en kısa za... Merhaba, Zynga Okey Plus hesabım süresiz engellendi ve nedenini bilmiyorum. Hiçbir suçum olmadığı halde bu durumla karşılaştım. Yardımınızı rica ediyorum. Hesabımı silip tekrar yüklememe rağmen hala süresiz engelli olduğunu belirtiyor. CIP transferi yüzünden engel yedik ama hiçbir suçum yok öyle bir şeyde olmadı. Okey Plus'ta yazmışsınız. Karşılaştığınız hataları bize yazın diye peki biz yazıyoruz siz okumaktan sıkılmıyorsunuz. Biz 50 tane video çektik yapılan hileyi biz kanıtlamış durumdayız.. Yüz kere şikayet ettik ve şikayetimiz hiç yer tutmadı hiç yer tutmadı. Allah aşkına bırakın artık oyunu kaldırın ve... Arkadaş listemdeki arkadaşlarımla oyun oynadığım halde ortak oynamaktan hesabımı kapattınız. Hesabımın geri açılmasını talep ediyorum. Açmayacaksanız da arkadaşlarla oynama özelliğinin mantığı yok! Arkadaşlarımla oynamanın oyuna aykırı bir durumu yok! O kadar çip aldım, çiplerimi iade etmezsiniz. Her gün buraya yazacağım, her yere şikayet edeceğim. Çipte almayacağım, aldırmayacağım. Daha bugün 25 m aldım, bitirdiniz. Ayıptır sizin yaptığınız. Geçen ay 500m aldım, onu da böyle yaptınız. Özel odada oynuyorum, tek el bitirmiyorsunuz. 101 Plus üzerinden bilet ve çip satın alımı yapmıştım ve arkadaşımın kartı ile yapıp kendisine nakit olarak vermiştim fakat onunla yaşadığımız bazı sorunlar yüzünden sanırım geri iade almış ve bu bana çok ağır ödetildi. Yıllardır emek oynadığım hesabım kapatıldı, bu oyunun müdavimi gibi bir şeyim bi... Okey Plus dünya genelinde 1 milyonu aşkın kullanıcısı olan, Zynga'nın sahibi olduğu oldukça popüler bir oyun. Facebook üzerinden giriş yaparak ya da misafir kullanıcı seçeneği ile de oynanabilen Okey Plus, Facebook Gaming'in yanı sıra App Store ve Google Play uygulama mağazalarında da bulunuyor. Ücretsiz olarak oynanabilen Okey Plus, diğer gerçek kullanıcılar ile bir masaya dâhil olarak oynanabiliyor. Ayrıca tüm bunlara ek olarak oyunun sahibi olan Zynga FarmVille 3, 101 Okey Plus, Backgammon Plus, Barista Life, Chess with Friends, Çanak Okey Plus, CSR Racing 2 gibi sayısız oyunun da sahibi olarak biliniyor. Geleneksel masa oyunlarını sevenlerin keyifle oynadığı Okey Plus, kolay kullanılabilen, anlaşılabilir tasarımı, ücretsiz olması, çeşitli ödüllendirmeler ile donatılması ile de çokça seviliyor. Daha fazla bilgi almak için dilerseniz siz de Okey Plus uygulamasını ya da oyunun sahibi Zynga'nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Okey Plus şikayet ve yorum sayfamızda da oyun hakkında yapılan tümüyle reel geri bildirimleri inceleyebilirsiniz. Okey Plus'ı oynamak oldukça kolay. Öncelikle uygulamaya erişebileceğiniz birden fazla yol bulunuyor. Bir Facebook hesabınız varsa, site içerisindeki Facebook Gaming hizmetinden yararlanarak direkt olarak oyuna başlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra Apple cihazlar için App Store'da, Android tabanlı cihazlar için de Google Play'da Okey Plus uygulamasını bulup kolayca indirebilirsiniz. Facebook ile bağlanmadan misafir olarak da Okey Plus uygulamasına girip oyuna başlayabilirsiniz. Siz oyun içerisindeyken online olarak Okey Plus arkadaşlarınızı da görebilir ve tek tıkla onların bulunduğu masaya da katılabilirsiniz. Oyun esnasında sohbet etme ve arkadaşlara hediyeler gönderme gibi seçeneklerin sunulması da oyunu pek çok kullanıcı için daha keyifli hâle getiriyor. Okey Plus'ta "Hemen Oyna" seçeneği vakit kaybetmeden herhangi bir masada oyuna başlamak isteyenler için ideal. Farklı seviyelere göre bir seçim yapmak isteyenler ise öncelikle "Oda Seç" butonuna tıklayabiliyor. Kendi kurallarınızın geçerli olacağı bir oyun içinse "Masa Aç" seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Klasik okeyin yanı sıra 2 ya da 3 oynama seçenekleri sunması da uygulamayı cazip hâle getiriyor. Okey Plus açılmıyor ise bunun belli başlı nedenleri olabilir. Örneğin, internet hızı, sistemsel bir problem ya da uygulama tarafından engellenme bunlardan bazıları. Okey Plus hesap silme işlemleri içinse, uygulamanın sahibi olan Zynga ile iletişime geçebilirsiniz. Okey Plus iletişim kanallarına erişmek için, uygulamanın sahibi olan Zynga iletişim kanallarından yararlanabilirsiniz. Bu açıdan bir Okey Plus müşteri hizmetleri numarası yok fakat Zynga müşteri hizmetleri numarası şöyle: Ülke kodu + 80011551398. Bu kanaldan verilen destek yalnızca İngilizce dilinde. Bunun yanı sıra yine uygulamanın sahibi olan şirketin [email protected] elektronik posta adresine de yazabilirsiniz. Uygulama ile ilgili son güncelleme ve haberleri ise Facebook web sitesi üzerinden Okey Plus sayfasına giderek öğrenebilirsiniz. Dilerseniz Okey Plus yorumları için de sayfamızı inceleyebilirsiniz. Erişim problemi, çip ücret iadesi, uygulama içi özellikler gibi pek çok konuda yapılan yorumlar sizin de sorularınıza yanıt oluşturabilir. Arzu ederseniz siz de tüm görüş, talep ve önerilerinizi Okey Plus şikayet ve yorum sayfamızda paylaşabilirsiniz.
Okeyplus.com
Okeyplus.com Şifre Sorunu
Okeyplus.com Zynga Okey Plus Hesabım Süresiz Engellendi
Okeyplus.com Hesabım Kapandı Durduk Yere
Okeyplus.com Hatası
Okeyplus.com Arkadaşlarımla Oynadığım İçin Hesabım Kapatıldı!
Okeyplus.com Çip Satın Alıyorum Ve Siz Bitiriyorsunuz Be Hiç Kazanamıyorum
101 Plus Haksız Yere Cihaz Ban