0850 771 18 63 D-Smart Müşteri Bilgilerinin Güvenliği Hakkında Şikayet

Abdullah
28 Ağustos 2024 09:52

0850 771 18 63 numaralı hattan gelen aramada, D Smart'tan aradıklarını ve kampanya bilgilendirmesi yapacaklarını söylediler. 6 aylık peşin ödeme yapılması durumunda çok uygun bir teklif sundular. Bu kısımları detaylı yazmıyorum. Bu arayanlar yanıltıcı. D Smart'ı arayarak bu durumu teyit ettim. Numaranın kendilerine ait olmadığını ve itibar etmemek gerektiğini söylediler.

Asıl problem şu, arayanlar benim D Smart müşterisi olduğumu, taahhüt süremin bittiğini, adresimi ve o adres için altyapının nasıl bir interneti desteklediğini biliyorlar. Fatura kesim tarihimi, ne kadar fatura ödediğimi de biliyorlar. Doğrulama kodu diye D Smart başlıklı mesaj atabiliyorlar.

Sormak istediğim şu, siz ne saçma bir firmasınız ki, müşteri bilgilerinizi tutamıyor ve yanıltıcılarla paylaşıyorsunuz. Ya da çalışanlarınız ek iş olarak sisteme girip yanıltmaca mı yapıyor.

Burçak
Burçak

Evet DSmart bu konuda hiçbir şey yapmıyor (Ağır kifayetsizler) Bunların taşeron teknik servisleride çok fahiş fiyat alıyor (LNB ve Kablo fiyatlarına 3X para alıyorlar minimum). O konuda da hiçbir şey yapmıyorlar. Ben bana sadece mail ve mesaj yoluyla ulaşmalarını not düştüm çağrı merkezini arayıp. Böylece DSmart adına aryanlara küfür edebiliyorum rahat rahat. Tavsiye ederim.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 09:35

19 Haziran 2024 19:22