0850 480 27 12 Hattın Yalandan Digiturk'e Kayıt Yapması

12 Mart 2024 12:56

6 Şubat 2024 tarihinde 0850 480 27 12 numaralı telefon hattı tarafından arandım. Telefondaki kadın şahıs, Türk Telekom adına aradığını, internet taahhüdümün bittiğini ve Digiturk'le Türk Telekom'un anlaşmalı olduğu aylık 489₺’lik yeni bir internet hattı bağlayabileceklerini söyledi. Ben de taahhüt süremin ekim ayında bitmesi gerektiğini söyledim. Bana, yalan beyanda bulunarak Digiturk internet paketini bağlamaya yönelttiler.

Ben de ceza yememek için Digiturk internet paketi ile ilgili bilgi aldıktan sonra Digiturk internet hattı bağlatmayı kabul ettim. Kurulumun yapılması için beni arayacaklarını ve evde bulunmam gerektiğini söyledi. Ben de ailemle farklı şehirlerde yaşadığımı söyledim. Bunun üzerine babama da kayıt yaptırarak ancak bağlayabileceklerini söyleyerek Digiturk’ten beni arayacaklarını söylediler. Daha sonra 0312 890 05 19 numaralı telefon hattından tarafından arandım. Bu hattan arayan erkek şahıs tarafından Bein Connect kaydı oluşturuldu. Kurulum yapabilmeleri için babama da kayıt oluşturmak için aynı numaralar babamı da arayarak ona da ayrıca Bein Connect kaydı oluşturdular. Teknik ekibin daha sonra geleceğini söyleseler de bağlantı oluşturmak için hiç kimse gelmedi.1 Mart 2024 tarihinde 0850 480 27 12 numaralı telefon hattı beni tekrar arayıp kadın bir şahıs 4000+ küsur ₺ borcum olduğunu, hemen ödemem gerektiğini bunun yerine ayda hatırlamadığım bir miktar kadar internet bağlantısı oluşturabileceğini söyledi. Ben de Digiturk için yeni talep oluşturduk gelmediler dedim. O sizin probleminiz, çağrılara yanıt vermediğiniz için feshedildi dedi. Ben de vaktimin olmadığını, daha sonra aramalarını söyledim ancak geri aramadılar.

0850 480 27 12 ve 0312 890 05 19 numaralı telefon hatları ve firma tarafından yapılan herhangi bir abonelik işlemi, fatura gibi bilgim ve rızam dışında, kimlik fotokopim ve ıslak imzam olmadan gerçekleştirilen tüm işlemlerde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Aksi bir durumda Türk mahkemelerinde kendilerinden şikayetçi olacağımı ve hakkımı yasal yollardan arayacağımı beyan ederim.

profile profile profile

Gonca
Gonca

Bugün beni de aradılar Google'da bu yorumu görüp açmadım teşekkür ederim herkesi bilgilendirdiğin için

07 Şubat 2024 09:32

12 Haziran 2024 21:26