0535 280 64 18 Yanıltıcı Numara

27 Mayıs 2024 18:56

05352806418. Biraz önce arayarak ismimle hitap etti sanki kırk yıllık ahbabım gibi nasılsın ne var ne yok Almanya'dan Edirne'ye geldim arabam şarampole yuvarlandı şimdi sanayi de 35 bin istediler 11 binim açıkta kaldı bana hemen ödeme atar mısın dedi. Ama benim hesaplar yurt dışı hesabı olduğu için tamircinin hesabına atman lazım dedi.

Bugün de yola çıkmam lazım aciliyetim var dedi. Ben o işlerden anlamam dedim kızım gelince arasın dedim, kızım aradı adınız ne dedi n** dedi, n** bey soyadınız ne vs ben senin eniştenim tanımadın mı diye söylendi.

Kızım da benim bu isimde eniştem yok eşinizin ismi nedir diye sorduğunda kırk yılın başı bir isim düştü kırk takla attınız dedi. Suratımıza kapattı telefonu. Sonra Google'dan bakınca aynı durumun başkalarının da başına geldiğini gördüm. Aldatmakta artık hangi yola başvuracaklarını şaşırdılar.

Hayati
Hayati

Beni de "Ben senin Almanya daki arkadaşın Murat, bir arsa işi için TR ye geldim, arabam yolda kaldı, bana para gönder, ama benim banka hesaplarım yurt dışı, ustaya gönder" diye aradı.

26 Eylül 2024 11:09

08 Ekim 2024 20:27