Zühre Apart Pansiyon Hijyene Önem Vermiyor

26 Nisan 2023 14:14

Amasra'da kaldığım Zühre Apart Pansiyon'dan şikayetçiyim ben hayatımda bu kadar pislik içinde bir yer görmedim her yer pislik içinde midem bulandı o tavalar pas içinde bardaklar, tabaklar yağ içinde her yer toz örümcek ağları hiç mi temizlik yapmadınız insan o tabak kaşık tava bardaklardan nasıl bir şey yiyip içebilir! kağıt bardak ve tabak kullandık 2 gün bayram tatilim pislik içinde geçti her yer doluydu başka yere de geçemedik o balkona koyduğu oturma sediri gibi bir şey yırtık pırtık o masamsı şey ya inanılmaz çok kötüydü!

Biz en üst katında kalmıştık pencerenin önüne yan binanın güneş enerji sistemi geliyor manzaranızı kapatıyor bu kadar paraya yazık aldıkları para günah böyle yerler nasıl denetlenmiyor nasıl böyle çalışmalarına izin veriliyor anlayamıyorum!

Tolga

Kurum hakkında inceleme yapılmıyor mu demişsiniz. Benim kaldığım zaman yine sizin gibi aslında başka sebep ile mutsuz olmuş asılsız şikayet için kurumu kültür bakanlığından denetlemeye geldiklerine şahit oldum. Sizin bahsettiğinizin aksine Amasra da en temiz yerlerden biri olduğu için görevliler teşekkür ederek gidiyorlar. Evin önünde ev var ve çatısında güneş enerjisi var. Sizin kaldığınız evin neredeyse yüzde 50 si kısmında tüm amasrada ve deniz manzarası mevcut. Sizin bahsettiğiniz güneş enerjisi kaldığınız yerin zemin hizasında. Yani manzaranızı engelleyecek hiçbir durum yok. Olsa dahiki bu bile şikayet konusu olamaz. Cemile hanım bize tutmadan önce tutacağımız yerin tüm resimlerini önceden attı. Eminim ki size de atmıştır. Bir yere bile bile gidip sonradan önündeki evin güneş enerjisi var demek te nasıl bir mantık. Hani bahane bul demişler de gitmiş annesini vurmuş.

Tolga

Merhabalar. Bu şekilde asılsız. Sadece işletmeyi karalama adına altını dolduramadığınız şikayet yazmak hiç etik değil. Ki unutmayın işletmenin sizi dava etme hakkı bile vardır. Dediğiniz yerde bende kaldım. Orası bir pansiyon ve sizin hijyeniniz için evinizde bulunan her türlü elektronik alet bulunmaktadır. Çamaşır makinesi bulaşık makinesi vb. Hatta Elle yıkamak istenildiğinde mutfakta hazır bulaşık deterjanı bile bıraktıklarını biliyorum. Pansiyon ve otel temizliklerinde maalesef hiçbir işletme sizden bir önceki çıkan kişinin temiz diye araya kirli tavayı koydu ise tüm tava bardak ve tabakları tek tek inceleme şansı olmaz. Siz makine de ya da elinizde yıkayabilirsiniz. Veya iletişim ile Cemile hanım ile konuşsaydınız. Bunu telafi ederdi. Ben şahsen kendisi kadar cana yakın yardımcı birini göremedim. Ki orası deniz kenarı ve büyük ihtimal ile siz balık tavasından bahsediyorsunuz. Gittiğiniz lokantalarda ve hatta evinizde balık yapıyor iseniz balık tavalarını bilmeniz gerekli.