Deniz sonuçtan çok memnun

Zühre Ana Kids Macun Bozuk Çıktı

03 Ağustos 2024 14:25
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“Zühre ana ya teşekkür ederim arayıp telafi amaçlı yeni kutu gönderdiler ve bunun tadı eskisi gibi güzeldi.”

Sürekli alıp stok yaptığım Zühre Ana Kids macun hayal kırıklığına uğrattı. En son aldığım karadut özü her zamankinden farklıydı. Çok sıvımsıydı. Sorun etmedim. Kids macununu açmamıştım, elimde vardı çünkü. İki gündür açtım, beğenerek yiyen çocuklarımın ikisi de ağzına aldığı gibi kusacak gibi oluyorlardı. En son kendim tadına baktım ve ekşimiş bir tat vardı. Koca kap çöpe gitti. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

Deniz
19 Ağustos 2024 13:01

İmran sonuçtan çok memnun

İmran
14 Şubat 09:16
"Zühre Ana markası ile ilgili şikayetimi yazdığım gün 1 saat sonra hemen arandım ilgileri için teşekkür ederim. Ürünün dönemsel ve hasat zamanından dolayı bu şekilde olduğunu belirttiler. İçime sinmediği için değiştirilmesini istedim ve itirazsız kabul edildi. Beni arayan ilgilenen temsilciye de teşekkür ederim. Müşteri memnuniyeti için ellerinden gelini yaptılar. Zühre Ana markasına tekrardan gönül rahatlığıyla devam edeceğim. Teşekkürler zühre ana çalışanları 🌺"
Güvendiğim Karadut Özü Kalitesini Kaybetti
Çiğdem sonuçtan çok memnun

Zühre Ana Karadut Özünde Kalite Düşüşü Ve Güven Sorunu

Çiğdem
08 Mayıs 18:00
"Markanın yetkili birimleri şikayeti yazmamım hemen ertesi günü benimle iletişime geçti. Öncelikle ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ürünü bilinen bir aktardan aldığımı ama ürünün elimde olmadığını döktüğümü de yazmıştım ona rağmen bana inanıp benimle uzun uzun konuşup yaşadığım şikayetin nedenlerini anlattılar. Benim aldığım partideki ürünlerin başka bir yöreden kullanılan kara dutlardan yapıldığını ve memnuniyetsizliğimin bundan kaynaklı olduğunu ve gelen şikayetler neticesinde bu karadutların artık kullanılmadığını söylediler. Ben bir tazmin istememe rağmen bana yeni parti ürünleri deneyimlemem amacıyla yeni ürün iletecekler. Şikayeti yaparken bu kadar ilgileneceklerini düşünmemiştim açıkçası. Demek ki müşteri memnuniyetini gerçekten önemsiyorlar. Böyle firmaların artması dileğiyle. Umarım gelen ürünlerin neticesinde markanın ürünlerini almaya devam edebilirim. İlgileri için tekrardan teşekkür ederim."
Sultan sonuçtan çok memnun

Sultan
03 Şubat 23:31
"Zühre anada yaptığım şikayet üzerine sevgi hanım tarafından arandım o kadar kibar o kadar anlayışlı ve kendini ifade edebilen bir çalışan ki zühre ana olarak çok şanslısınız sorunun giderilmesinde çok yardımcı oldu sevgi hanım buradan da teşekkürlerimi iletmek istiyorum sizin gibi çalışanlara ihtiyaç çok fazla kibarlığınız için çok teşekkür ederim"