Nursel sonuçtan çok memnun

Zorlu Enerji Elektrik Sayaçlarımın Okunmaması

21 Ağustos 2024 17:50
Nursel'in Teşekkür Mesajı
“Şenay hanım a ilgisi ve yardımları için çok teşekkür ediyorum. Çok nazik ve çözüm odaklı idi.”

Zorlu Enerji Kütahya abonesiyim. 20.08.2024 tarihinde saat 16.48 de evde olmama rağmen kapı zilim çalınmadığı için sayaca ulaşılamadı ve okunmadı deniyor. Bu nasıl iştir anlamıyorum. Kapı kapalı ise evde yok mu oluyoruz. Maltepe Mahallesi Itır sok sayaç okuyucusu elemanınızdan şikayetçiyim. Ben endeksleri okuyup size göndermek zorunda değilim. Zira elemanınız sayaçları okumak için maas alıyor. Lütfen kendi hatasını gelip sayaçlarımı okuyarak düzeltsin.

21 Ağustos 2024 17:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Görüş ve önerilerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikâyetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyoruz. En kısa sürede şikâyetlerinizi memnuniyete dönüştürmek adına sizi arayacağız. En içten sevgi ve saygılarımızla, Zorlu Enerji

Nursel
Nursel
28 Ağustos 2024 16:21

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
09 Mart 2025 18:12

Sayaç Okuma Görevlilerinin İlgisizliği Ve Çözüm Eksikliği

Yunus
24 Haziran 2025 18:23
Gamzenur sonuçtan hiç memnun değil

Sayaç Okuma Personelinin Görevini Yerine Getirmemesi Nedeniyle Tekrarlayan Sorun

Gamzenur
15 Ağustos 2025 18:03