Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Zırhlı Toptan Market Zırhlı Market Poşet Kontrol Problemi

25 Ağustos 2024 14:15

25 Ağustos 2024 Pazar günü saat 11.59 da Zırhlı market İzmit şubesinden ödemesini yapıp kasadan geçirdiğimiz ürünler çıkışta tekrar kontrol edildi. Bu durumdan şikayetçiyim. Kasa ile kapı arası 3 metre mesafe olmasına rağmen çalışan olduğunu söyleyen bir hanımefendi poşeti kontrol edeceğini söyledi. 1 tane olan poşetimizi açtırdı. Fişi alıp işaretleyerek kontrol etti. Herkese mi böyle yapıyorsunuz dediğimizde duraksayarak evet dedi. Çalışandan şikayetçiyim. Fiş ve işaretlemiş olduğu ürünlerin resmi ekte dir.

26 Ağustos 2024 15:22 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim sebebi ile özür dileriz. Müşteri Hizmetlerimiz konu ile ilgili sizinle en yakın sürede iletişim kuracaktır. Saygılarımızla, ZIRHLI TOPTAN MARKET.

26 Ağustos 2024 15:32

1 gün içerisinde aradılar. Açıklamaları şudur. "Tek tek ve koli bazlı satış yaptıkları için kasada karışıklık olmuşsa onu düzeltmek için yapıyoruz." Bunu müşteri poşetlerini arayarak yapamazlar. Bunu kasada ilk anda yapmaları, müşteriyi rahatsız etmemeleri gerekiyor. Yaklaşım ve açıklamalarından hiç memnun kalmadım.

Ahmet
Ahmet

Aynı muamele ile dün bende karşılaştım. Alışveriş sonu kapıdan çıkmadan önce bunun kontrolünü yapmak doğru bir yaklaşım değil, ben ödemesini yaptığım ürünlerin denetlenir gibi aranmasını doğru bulmuyorum. Bu işlemin kasa da kasa personeli tarafından yapılması ve müşteriye durumun belli edilmemesi gerekir. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum.

Eşref
Eşref

Ben toptan alışveriş yaparım buradan yıllardır. Çalışma prensipleri böyle genelde toptan satış yerleri de hep böyledir bilginiz olsun. Üstelik de kötü bir şey değil yanlışlık olursa düzeltiyorlar.

Selçuk

Başka toptancılardan da alışveriş yapıyorum, bu firmadaki uygulama diğerlerinde yok. Fiyat daha ucuz diye buradan alışveriş yapmak gibi bir düşüncem yok, Sizin fikriniz sizin kararınız, beni ilgilendirmiyor. İyi günler

07 Ağustos 2023 14:13
Merve sonuçtan çok memnun

01 Aralık 2023 23:02
"Geri dönüş için teşekkür ederim"
Uğur sonucu yetersiz buldu

Zırhlı Toptan Market Mi Asla!

07 Ocak 2024 13:28