Selin sonuçtan hiç memnun değil

Zıpland Çocuk Dostu Olmayan Oyun Alanı Deneyimi

17 Kasım 2024 23:49

Bursa Zıpland oyun alanına 17 Kasım Pazar günü iki çocuğumla gittim. Biri 2.5, diğeri 4 yaşında. 2 saatlik giriş ücreti ödeyerek alana girdik. Büyük oğlum 0-3 yaş olan alana girmek istemiş ve sert bir şekilde 'Orası sana yasak' denilmiş. Oğlum ağlayarak alandan çıktı. Küçük oğlum bizimle birlikte 0-3 yaş alanındaydı. İçeride küçük oğlum babasıyla ve başka bir çocuk vardı, babasıyla herhangi bir yoğunluk yoktu. Büyük oğlum kendisine sert uyarı yapıldığı için korktuğunu ve orada oynamak istemediğini söyledi. Küçük alanda sadece 2 çocuk vardı ve biri de benim oğlumdu, zaten babasının gözetiminde oynarken diğer alanda bulunan arkadaş çocuğu dışarı çıkarmamızın yasak olduğunu söyledi. Biz de durumu izah ettik, hafta içi tolere ettiklerini ama hafta sonu kural neyse o dendi. Biz de 1 saat bile oynamadan alandan çıktık. Küçük çocuğumuzu sorumluluk bizde olarak büyük alana alıyorlar ama büyük çocuğu yanında velisi varken ve alan sakinken alamıyorlar, ne kadar büyük saçmalık. Müşteri memnuniyetinin sıfır olduğu bir işletme. İlk gidişimdi ve asla memnun kalmadım. Çocuklara hizmet eden bir işletmede çocukların dilinden anlayacak çalışan olmalı, kimse çocuğunu işletmenize ağlaması için götürmüyor. Bir daha asla gitmeyeceğim.

profile profile

30 Ocak 2024 19:34
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Seçil
30 Ocak 2024 18:34
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
10 Mart 2024 22:51