ZES Şarj İstasyonları 180 KW Voltaj Yüksekliği Sebebi İle Şarj Başlatamama Hatası

ZES şarj cihazları 180 KW lik modellerin şarj başlamadan test voltajı çok yükseldi. Son versiyon güncellemesinde, aracımın kapasitesi 520 v olduğu için sürekli hata alıyoruz.
Bu hatasını güncelleme ile ivedi şekilde çözmesini bekliyoruz. Sesimize kulak verecek misiniz?

1 Destek
16 Aralık 2023 08:18 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Görüş ve önerilerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyoruz. En kısa sürede şikayetlerinizi memnuniyete dönüştürmek adına sizi arayacağız. Sağlıklı günler dileriz, Zes(Zorlu Enerji Solutions)

Mert
16 Aralık 2023 08:28

Merhaba, Başlangıç testindeki voltajı düşürmek için güncelleme planlamasını ne zaman yaptınız, benim gibi sorun yasayan bir çok k kişi ile platformlarda görüşüyoruz ve sizden aksiyon bekliyoruz. Yapabileceğiniz tek şey ise güncelleme ile, şarj başlamadan önceki testi 500 v a düşürmeniz olacaktır 180 KW cihazlarınızda. Aynı araca sahip kişilerden şarj edebilen yok çünkü 180 likte

Mert
18 Aralık 2023 22:44

Şikayete bir dönüş alamadım? Arayacak mısınız, veya yazacak mısınız?

ZES Şarj İstasyonları ZES Şarj İstasyonu

ZES 180 KW araç şarj istasyonlarını kullanamıyorum. 3 kere bildirim bıraktım, dönüş olmadı. Aracım 350 KW'ye kadar deste...

Şarj İstasyonunda Fazla Ücretlendirme Ve Müşteri Hizmetlerinden Dönüş Yok

11.09.2025 tarihinde ZES Kırıkkale 4 numaralı 180 KW şarj ünitesinde Tesla Model y aracımla şarj işlemi gerçekleştirdim....

1 Destek

ZES Şarj İstasyonları ZES İstasyonunun Elektrikli Çekiş Sistemi Arızasına Neden Olması

Citroen EC4X aracımı yaklaşık 5000 km'dir kullanıyorum. İlk defa bugün bu hatayı ZES şarj istasyonundan çıkınca yaşadım....

ZES Şarj İstasyonları Ekranda Yazıldığı Kadar Şarj Olmuyor!

ZES Şarjİstasyonları Ekranda Yazıldığı Kadar Şarj Olmuyor!

Şahin
ZES Şarj İstasyonları Üst Tarifeden Hatalı Faturalandırıyor