Yüzyıl Pendik Hastanesi Hastane Hizmetinde Yaşanan Zorluklar Ve Memnuniyetsizlik

Yeşim
30 Ağustos 22:16

29.08.2024 tarihinde akşam 11 sularında muayene için hastanenize geldim. Kan verirken yaşadığım işkenceye diyecek yok. Hemşire, sağ ve sol kol içlerimi 2 kere deneyerek damarı bulamadı. Daha sonrasında başka bir hemşire beyefendiyi yönlendirdi. O da sol kol iç bileğimden damar açarak serum taktı. Çektiğim eziyetin ve yaşadıklarımın resmini atıyorum. Özele geliyoruz daha iyi hizmet alabilmek için ama devlet daha tecrübeli sanırım. Bu da bana ders oldu. Bir daha sizinle yolumuzun kesişeceğini sanmıyorum. Bu hastaneye son gelişim olacak.

03 Eylül 18:21 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Pendik Yüzyıl Hastanesi olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili başhekimliğimizle değerlendirme sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz. Hasta mahremiyeti ilkesi gereği detaylarını bu alandan paylaşmadığımız bildiriminizdeki tıbbi endişeleriniz ile ilgili sizi telefonla ayrıntılı olarak bilgilendirdik. Memnuniyetiniz ile ilgili girişimleri hastane yönetimi olarak bizzat takip ediyor olacağız. Sağlıklı günler dileriz.

Yüzyıl Pendik Hastanesi Pendik Yüzyıl Hastanesi Doktor Şikayeti

Çiğdem