14 Kasım 2024 01:29

11 Kasım indirimlerinde h. B. Dan bir ürün aldım. Aynı gün kargo sözü ile. 2 gündür kargoya çıkmayınca satıcıya ulaştım. Şu kendine güvenen alaycı tavırlara bir bakın. Yazışmayı atıyorum. Hukukçuyum. İşin peşini bırakmayacağım ve sonucu buradan ilan edeceğim...

16 Kasım 2024 14:43 (Şikayetten 2 gün sonra)

18 Kasım 2024 08:54

Merhaba Yüksel Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde yer alan 207173810 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

18 Kasım 2024 10:57
kargo-gecikmesi-ve-satici-tavri-4.jpg
kargo-gecikmesi-ve-satici-tavri-3.jpg
kargo-gecikmesi-ve-satici-tavri-2.jpg
kargo-gecikmesi-ve-satici-tavri-1.jpg

Çözüm merkezi çözüm sunamadı. Mağaza farklı ürün önerdi kabul etmedim. Kargo gönderildi. Alırken teslimat noktasında foto video çektim. İade olan bir ürün de değil. Sonra videoya istinaden iade kodu verdiler. Bir dünya zaman ve benzin harcayarak kargoya gittim. Sonuç:mağazanın sorumsuzluğunun cezasını biz çekiyoruz. Bugün hukuki tüm haklarım için başvuru yapacağım. Ürün bedelini k. Kartına da yatırmıştım. Gelişmeleri ekleyeceğim.

Fehmi
Fehmi

Ben başka bir şey yapacağım

Burak sonuçtan hiç memnun değil

N11'den Aldığım Ürün Bir Türlü Kargoya Verilmiyor Ve Bilgilendirme Eksikliği Var

23 Mayıs 2025 15:52
Mehmet sonuçtan memnun

05 Mart 2025 16:53
"Tudors marka hizmet kalitesinin"
Vav Moda Tasarım Ürünü Kargolamadı
Vav Moda Tasarım Ürünü Kargolamadı
Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

Ebubekir
05 Ekim 2023 00:09
Enhasfiyat Hepsiburada Olmamış İşlemleri Olmuş Gibi Gösterip Alıcıyı Mağdur Etti