Hasi sonuçtan hiç memnun değil

Yusem Tesettür Buradan Sipariş Vermeden Önce 1 Kere Daha Düşün Ve Araştırın Derim 😡

11 Mayıs 2024 00:00

Merhaba, bu sayfadan ilk kez yurt dışına sipariş verdim, yaklaşık bir ay önce. Ödemeyi 2 Nisan 2024 tarihinde yaptım, 13.000 TL tutarında bir abiye almıştım. Ölçülerime göre fiyat 14.000 TL oluyormuş, buna da razıyım. Kargo ücreti dahil her şeye onay verdim ve 425€'yu Ria aracılığıyla gönderdim. O abiye gerçekten çok hoşuma gitmişti, resimlerde gördüğünüz gibi. Ancak son güne kadar beni oyaladılar ve elbisesiz kaldım. Eşimle bu yüzden tartışmalar yaşadım. Eğer o an elbisem olsaydı, düğüne bir gün kala başka bir elbise almak zorunda kalmazdım. Moralim sıfır, bu durumu hak etmediğimi düşünüyorum. Bunu bilseydim sipariş vermezdim. Şimdi ise bir haftadır para iadesini bekliyorum. Eğer göndermezlerse polise şikayet edeceğim. Bir işi yapamıyorsanız, insanları bu şekilde oyalamayın. Eğer mümkün değilse, en azından adam gibi önceden, vakit varken söyleyin. Zaten ilgi alaka sıfır, çok pişmanım. Her yerde yorumumu yazacağım, herkes mağduriyetimi görsün. Hakkımı da asla bırakmayacağım.

Yanlış Beden Gönderimi Ve Yetersiz Müşteri Desteği

29 Ağustos 2025 12:51