Yurtiçi Kargo-Teslim Edilemedi (iade İsteği)

Yurtiçi Kargo-Teslim Edilemedi (iade İsteği)
11 Aralık 2023 22:201.059

Ürün dağıtıma çıkmış fakat ne arayan var ne soran, 'teslim edilemedi (iade isteği)' yazıyor. Satıcı ile irtibat kurdum; satıcı, 'gidip şubeden alın' diyor. Eğer ben şubeden alacaksam, adrese teslim seçeneği neden var? Ayrıca ben talep etmeden iade isteğini kim yapıyor, buna kim karar veriyor? Yarın ürünü gelip alacağım. Madem ürün şubede, 3 gün yasal olarak beklemek zorunda. 12.12.2023 tarihinde, yani yarın, şubenizden alacağım. İade isteğim yok, yardımcı olur musunuz?

12 Aralık 2023 09:21 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

13 Aralık 2023 16:35

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize e-posta adresi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

27 Kasım 2024 21:10

Dağıtıma çıkmayan kargoya kim iade yazıyor kim karar veriyor yurt dışından 2günde geldi neden Yurtiçi bunu yapıyor evrak acil bir evrak

Yurtiçi Kargo Teslim Edilemedi

5 Ağustos 2023 19:35576

"Çok teşekkür ederim, yardımcı oldular ve bir iş günü içimde evime getirdiler. İki defa da arayıp memnuniyetimi sordular. Teşekkürler Liman Şubeye."

Yurtiçi Kargo Teslim Edilemedi

Yurtiçi Kargo Kargo Teslim Edilemedi İade İsteği

28 Haziran 2023 03:55582

Dağıtıma çıktığı halde adresimde bulunmama rağmen gelmeyen Kargo; nasıl Teslim Edilemedi iade isteği olarak güncelleniyo...

Yurtiçi Kargo Siparişim Gelmedi Hiçbir Şey Yapamıyorum

31 Ağustos 2024 16:25530

Çarşamba günü sipariş vermiştim, tahmini cuma günü elime ulaşacak diyorlardı. Cuma şubeye geldi. Cumartesi ulaşacak deni...

Yurtiçi Kargo Kargomun Kullanılmaz Halde Gelmesi!

Yurtiçi KargoKargomun Kullanılmaz Halde Gelmesi!

Sevgi
Yurtiçi Kargo Parçalanmış Kargonun İadesi!

Yurtiçi KargoParçalanmış Kargonun İadesi!

Eraslan
Yurtiçi Kargo, Kargom Kırık Geldi Kabul Etmiyor