Yurtiçi Kargo Harput Şubesi Elazığ

Yurtiçi Kargo Harput Şubesi Elazığ
21 Kasım 2023 20:561.020
Hilal'ın Teşekkür Mesajı
Kendileri bana ulaştı. Teşekkürler...

Elazığ Yurtiçi Kargo Harput şubesinden şikayetçi olmaktayım. Ne arıyorlar ne de eve gelip ürünümü teslim ediyorlar. Her seferinde ürünümü kendim gidip almak zorunda kalıyorum. Eğer ürünü kendim alacak olsam, zaten kapıda ödeme seçeneğiyle kargoyu tercih etmezdim. Bu konuda acilen yardımınızı talep ediyorum. Kargomun teslim edilmesini rica ediyorum.

22 Kasım 2023 09:18 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

22 Kasım 2023 11:27

Kendileri bana ulaştı. Teşekkürler...

22 Kasım 2023 11:27

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

Yurtiçi Kargo Sipariş Getirmeyen Kurye

Öylesine
18 Eylül 2023 20:261.086

"Şikayetimle alakalı ilgili çok sayıda telefon aldım. Konuştuğum insanlar son derece saygılı, iletişim becerileri düzgün, çözüm odaklı kişilerdi. Sorunum da çözüldü. Diğer gün kargom teslim edildi. İlginiz için çok teşekkür ederim:)"

Yurtiçi Kargo Harput Şube Dağıtım Sorunu

Ezgi
11 Haziran 2024 12:011.320

"Bölge müdürlüğünden arandım çok yardımcı oldular çok teşekkür ederim"

Yurtiçi Kargo Harput Şube Dağıtım Sorunu

Elazığ Yurtiçi Kargo Harput Şubesi İlgisizliği Bir Daha Asla!

Hiranur
28 Eylül 2024 01:00819

"Kargoyu getiren kuryemizin bize yapıldığı aramalar sisteme düşmemiş olup kapı zilindeki arıza sebebiyle zilimiz çalmamıştır müşteri hizmetleri buradaki şikayetimizin ardından müşteri hizmetleri bize ulaşıp durumu izah etti bugün ise gönderimiz teslim edildi teslim edilemediğine dair mesaj ve kuryenin aramaları muhtemelen sistemsel olarak düşmedi düzeltmeler ve ilgi alaka için teşekkür ederiz"

Yurtiçi Kargo'nun Teslimat Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksiklikleri

Filiz
2 Ocak 2025 12:091.486

Yurtiçi Kargo "her zamanki gibi" evime ürünü teslim etmedi. Elazığ Harput ş...

Yurtiçi Kargo Kargomun Teslimi İçin Şubeye Gitmem Gerektiğini Söylediler

Fatma
6 Mayıs 2025 09:22159

"M***** beye çok teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı"

Öne ÇıkanKonular

Yurtiçi Kargo Kategorileri