Yunustips.danismanlik Hizmet Sonrası Geri Ödeme Sorunu!

20 Ağustos 2024 00:09

15 Ağustos 2024 tarihinde Yunus Emre Gür isimli, @yunusbeyidda Instagram kullanıcı ismi olan Yunus Bey'den 'Başakşehir-Iberia' 1999 maçı üzerine danışmanlık hizmeti aldım. Penaltı olur seçeneği paylaşıldı ve karşılığında 3.000 TL kendisine ödeme yaptım. Kayıp halinde bana 3.000 TL kendi param + 5.000 TL kendisinin cebinden vereceğini söyledi. Güvenerek ödememi yaptıktan sonra maça oynadım. Maçta dediği seçenek olmadı ve kuponum yattı. Kayıp yaşadım. Bana iade ve telafi olarak kendisi 20.000 TL ödeme yapacağını söyledi fakat şu anda mesaj yazdığımda mesajıma dönüş sağlamıyor, çevrim içi olduğu halde mesajlara bakmıyor. Güvenim tam lakin neden böyle gecikti veya atacak mı atmayacak mı onu bildirmesini, tam tarihli bir şekilde bana ulaşıp paylaşmasını istiyorum. Kendisiyle iletişime geçerek sorunu ortadan kaldıracağımızı düşünüyorum. Buradan benimle iletişime geçmesini talep ediyorum.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 12:42
Yunustips.danismanlik Yunustips Denilen Şahıs Paramı İade Etmiyor!
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Yunustips.danismanlik Yunustips Hata Yaparak Mağdur Ediyor Ve Paramı İade Etmiyor!

20 Ağustos 2024 15:59
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 15:08

11 Haziran 2024 16:01
Koray sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2024 00:21
Yunustips.danismanlik Yunustips. Danışmanlık İnsanlara Kupon Tutmazsa Parayı İade Etmiyor