01 Şubat 2024 11:07

Ben bu siteden 108.500 lira kazandım fakat 50 bin lirasını kaybettim. Geri kalan paramı çekmek için talepte bulundum. Teyit için beni aradılar ve gerçek kişi olmadığımı iddia ederek paramı alıkoydular. Tüm platformlarda durumu paylaşacağım. Elimde video ve resimler mevcut. Maalesef kötü niyetli kişilerle karşılaştım.

01 Şubat 2024 11:59

Arkadaşlar, ben bu siteden 108.500 lira kazandım fakat 50 bin lirasını kaybettim. Geri kalan paramı çekmek için talepte bulundum. Teyit için beni aradılar ve gerçek kişi olmadığımı iddia ederek paramı alıkoydular. Bu siteye kesinlikle üye olmamanızı öneririm. Tüm platformlarda durumu paylaşacağım. Elimde video ve resimler mevcut. Maalesef kötü niyetli kişilerle karşılaştım.

01 Şubat 2024 11:56

profile profile
01 Şubat 2024 10:55

Kullanıcı adı fatmasko

01 Şubat 2024 11:11

Benim gerçek kişi olmadığı iddaa ettiler. Kimlik attığım halde aynı şeyi yaptılar. Başkasının kimliğini nereden nasıl bulacağım. Bildiğiniz dolandırıcı yöntemi olmuş bu

01 Şubat 2024 11:27

Eşimle birlikte oynadığım tespit edilmiş ve onun için öyle yapmışlar. Sizine kardeşim kiminle oynadığım. Her yere yazacağım sizi. 58 binimi geri atana kadar rezil edeceğim sizi. Ahlaksızlar

01 Şubat 2024 11:33

Ortada kazanılmış bir para var. Belge istediniz tüm belgeleri attım. A'dan z'ye hem de. Eşimle oynadıysam sizine kardeşim. Nasıl bir savunma bu. Şaka misiniz?

01 Şubat 2024 11:34

Videoda var elimde. Yüz kere paylaşacağım sizi. Bildiğiniz dolandırıcısınız.

01 Şubat 2024 11:38

Daha çok resim ve video paylaşmamı istemiyorsanız. Paramı Papara hesabına atın. Paramı vermediğiniz yetmedi gibi artık canlı desteğe de bağlamıyorsunuz. Üyeliğimi de sildiniz. Paramı atana kadar her yere yazacağım. 20 milyon takipçisi olan fenomen bir arkadaşım var. Resim ve videolarla ondanda paylaşım yapmasını isteyeceğim. Çok üye kaybedeceksiniz cooojkk

01 Şubat 2024 11:51

Rezilsiniz

01 Şubat 2024 11:57

Arkadaşlar form resimleri var. Okuyun işte paramı vermediklerini kendiniz görün

01 Şubat 2024 14:02 (Şikayetten 2 saat sonra)

Yusuf
21 Haziran 2024 10:44
Youwin.com'da Kazandığım Parayı Çekemiyorum
Gizem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Gizem
13 Ekim 2023 20:13
"Keşke bu kadar zor olmasa 48 saat sonra ödemem geldi ama belge falan biraz fazla resmiyet ama sorunum çözüldü teşekkürler"
Youwin Para Çekim Uzadı Verilmiyor Para

Harun
20 Şubat 2025 18:28
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Kazancım Gerekçesiz Olarak Silindi Ve Hesabım Haksız Yere Kapatıldı

30 Ekim 2025 22:49