Ay Sel sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2023 12:12

Pişmanlığın tek adresi Yns prefabrik! 5 ayda kavga ede ede zorla teslim alabildik. Parayı alırken çok iyiler, üretime başlayın. Dedikten sonra telefonları açmamaya başladılar. Kaç kere gittik geldik belli değil. Renkli panel anlaşmıştık. Elimizde panel yok deyip oyaladılar, bize yok dedikleri panelle başkasına üretim yapıyorlardı gördük. Beyaz var al git dediler, renkli anlaştık dediğimizde renkli yok ne zaman gelir bilmem bekleyeceksin kaç ay beklersin bilmem diye saçma sapan cevaplarla karşı karşıya kaldık. Bunu söyleyen de başka şikayetlere yanıt veren kaba üslupla konuşmayız diyen firmanın sahibi. Çok ironik. Sayfalarına yorumu da engelliyorlar.  Bugün git yarın gel diye diye 5 ayda kavgayla zor aldık. Onu da yamuk yumuk bir şey teslim ettiler.  Daha yazacak o kadar çok şey var ki sayfalar yetmez. Biz araştırmadan oraya yaptırdık, araştırsaydık asla gitmezdik. Bir tane iyi yorum yok haklarında. Esnaf desen değiller, işini yapıyor desen onu da beceremiyorlar. Vazgeçirmek için ellerinden geleni yaptılar, zam geldi. Vazgeçirmeye çalışıyoruz diye kendi ağızlarıyla söylediler. Bir proje veriyoruz. Daha onun ne olduğunu bile bilmiyorlar. Siz internetten açın nasıl bir şeyden bahsediyorsunuz diyorlar😂. Kaynak yapmasını bilen konteynerciyim sanıyor kendini. Bunların esnaflıkla profesyonellikle yakından uzaktan alakaları yok. Mağdur insan dolu. Üretim yapan işçiler bile bıkmış alıcılarla kavga etmeye. Resimlere iyi bakın. Her yerde anlatacağım göstereceğim gerçek yüzlerini. Sayfadan engelliyim onu da ekledim. Sanki sayfadan engelleyince bir şey değişiyor, zaten yeni sayfa kurmuşlar. Hala daha düzeltmeye çalışıyoruz, resimlerde gördüğünüz tavan bir yağmurda o aralıktan boydan boya su akıtıyor, Damlatmıyor, bildiğin akıtıyor çeşmeden akar gibi. Camlara PİM koymamışlar parantez gibi esnedi. Dolaplar yamuk, banyoda su gider boruları dışarıdan görünüyor, içeri fare girse girer o boşluktan. Bozuk bir sifon koymuşlar, sifona bir basıyoruz, 5-6 yerden komple suyu banyoya akıtıyor. Koydukları camım birleşim yerinde 1 parmak boşluk var, aynı renk silikonla boşluğu doldurmuşlar. Koyu renk olduğu için anlaşılmadı. Yazılan şikayetlerin hepsi doğru. Benzer sıkıntıları bizde yaşadık. İnsanları engelliyorlar medyadan.

Oğuzhan
Oğuzhan

Merhabalar Aysel Hanım sorunuzu bizimle paylaşırsanız yardımcı oluruz.

Ay Sel
Ay Sel

Bu kadar çözüm odaklı olduğunuzu bilmiyordum. Çözmek mi istiyorsunuz? Sorunumu iletmek için sosyal medyada yazdığımda sayfanızdan o yüzden mi engellediniz? Ama her yerden engelleyemiyorsunuz işte değil mi. Böyle mi çözüyorsunuz sorunları? 5 aydır herhangi bir çözüm sunmadınız, telefonları açmadınız, üretmemek için vazgeçirmek için elinizden geleni yaptınız. Şimdi gelmiş sorununuzu iletin diyorsunuz. Şaka mısınız? Ürettiğiniz konteyner buysa tamirini kim bilir nasıl yaparsınız çok merak ettim doğrusu. İyice elimizde kalır artık. İşinizi düzgün yapan biri olsaydınız böyle konteyner teslim etmekten kaçınırdınız. Sadece aldığınız paraya baktınız.