02 Ekim 2024 14:36

Yiğit Emir Nakliyatla Taşınırken Yaşadığımız Mağduriyet!
Yiğit Emir Nakliyat, B**** K*** adına kayıtlı firma.
Memur tavsiyesi üzerine Merzifon'dan Mardin'e bu nakliye firmasıyla anlaşma yaptım.
Akıl ve beden sağlığını seven bulaşmasın. Argo desen var, parayı alana kadar her şey dört dörtlük ama parayı aldıktan sonra ben parayı erken ödeme yaptığım için mağdur oldum. Mağduriyetim halen giderilmedi. Tavsiye eden arkadaş da bana mahcup oldu. Mardin'e gelince kolilerdeki kırılan eşyalarım ve ayrıca maddi değeri yüksek olan televizyonum kırılmış.
Sahte bir sözleşme var elimde. Tüketici Hakları'na şikayette bulundum, fotoğraflarım ve videolarım var elimde. Çözümü yasal yollardan arayacağım. Hakkını alırsın dediler. Duyumlarıma göre birçok şikayet geliyormuş bu firmadan dolayı.

Bilal
Bilal

Çok sağ ol komutanım her zaman aracım hizmetinde herkes bizi biliyor bir sorunu olan yerimiz belli yurdumuz belli mekanımız belli bizimle sıkıntısı olan bize ulaşır

Abdullah
Abdullah

Sürekli şikayet geliyormuş dediğinize katılmıyorum. Bende Amasya'dan Mardin'e eşya getirdim bir tane ürünüme zarar gelmedi. Adamlar 3+1 eşyayı en uygun araçla en uygun fiyatta taşıdılar. Gayetde memnun kaldık. 3 sene sonra tayin olurken ilk arayacağım firma bu olacak.

24 Temmuz 2024 15:43

Yiğit Evden Eve Nakliyat | Mersin Tarafından Zararımın Karşılanmasını Talep Ediyorum

25 Eylül 2025 19:56
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 19:01