Yeşim Mağazaları Mağaza Çalışanının Kaba Davranışları

28 Mayıs 2023 01:25

Ankara/Ümitköy Yeşim Mağazasında çalışanlardan, Filiz adındaki hanımefendi bize öfkeli davranıyordu. Ayrıca diğer mağaza çalışanları için, mağaza içinde biraz sesli eleştirel yorumlar yapıyordu. Biz annemle birlikte alışverişe gittik ve çok kez alışverişim de olmuştu. O gün yüzü asık ve kaba bir şekilde ilgilenmemek için kırıcı cevap verdi. Kendisini uyarmak amaçlı iletişime geçtim fakat yine kaba bir şekilde ilgilenmeden homurdanmaya başladı. Biz çok kibardık ve sabrımızı fazla zorlamadık. Bir daha tekrarı olursa daha yetkili birilerine ulaştıracağım. Ben ailemi oraya Alışverişe götürdüm bu çalışanın tavırlarını hak etmediler.

Enver
Enver

O da bir şey mi Tunalı yeşim mg sinin müdürü. Sindi EYT den emekli olmuş artık yok... Ben 30 sene iki tane butik islettim hem de elemanlarla birlikte müşteri ile ilgilenirdim yani bu isin mutfağındaydım bana senden elektrik alamıyorum dedi hem de kasada müşterilerin önünde çok şaşırdım bir eleman müşteri ye durup dururken nasıl böyle bir şey söyler haddini bildirdim tabii ki küçük bir ders verdim ama anlayacağını sanmıyorum Tunalı gibi yerde md davranışı çok garip ti. Benim mağazamda bir eleman mus böyle davransa kapının önüne koyarım direk

09 Mayıs 2024 16:28

Yeşim Mağazaları Güler Yüzlü Çalışanlar İçin Teşekkür