Yenişehir Devlet Hastanesi (Bursa) İlgisiz Ve Mesleğini Sevmeyen Doktor!

Yenişehir Devlet Hastanesi (Bursa) İlgisiz Ve Mesleğini Sevmeyen Doktor!
22 Nisan 2024 00:54

Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi'nde acil servise birkaç kez muayene için geldiğimizde Dr. Y***** Ö******'ın olumsuz ve ilgisiz tavırları ile karşılaşıyoruz. Karşılaştığımız durumlar: İlk boğaz ağrısı şikayetiyle geldiğimizde doktor, kendi sandalyesinde yatar pozisyonda iken yerinden doğrulmadan hastamızı öne doğru eğilerek boğaz çubuğu ile muayene etmeye çalışmış ve 'Bunun için mi geldin?' diyerek hastamızı azarlamıştır ve iğne yaptırıp göndermiştir. Bir hafta sonra bugün babamı sinek ilacı zehirlenmesi şikayeti ile getirdiğimizde yine azarlayıcı üslubu devam ederek 'Sanane sineklerden, bırak yaşasınlar' diyerek muayene veya tahlil istemeden serum taktırıp erkek izin alanına aldırmıştır. Serumlar bittiğinde babam halsiz haldeyken doktorun yanına gittiğimizde 'Bir saat daha yatsın, duruma göre bakacağız' cevabını aldık ve tekrar müşahadeye gittik. Bir saat dolduğunda hemşireye haber verdik. Hemşire telefon ile doktoru aradı, doktor 'Kendini iyi hissediyorsa tamam, çıksın' diyerek babamı tekrar muayene etmeden taburcu etti. Hemşireye babamın iyi olmadığını söylediğimde 'Doktor taburcu et dedi' yanıtını aldım. 'Benim yapabilecek bir şeyim yok, eğer tekrar rahatsızlanırsa gece tekrar gelirsiniz' cevabını aldım. Acil doktorunun bu tavırları ve isteksiz çalışma üslubu hasta ve hasta yakınlarını rahatsız etmektedir. Ayrıca Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi'nin internet adresinde acil doktorunun ismi yazmamaktadır. Sitede liste en son 2021'de güncellenmiş.

30 Ağustos 2023 15:17
Kahraman sonuçtan memnun değil

Acil Serviste Empati Eksikliği Ve İlgisizlik

04 Şubat 2025 14:28
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 13:45
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Nevşehir Devlet Hastanesi Rezil Lik İlgisizlik

24 Temmuz 2024 03:28