Motor sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 10:11

YDS'nin kendi uygulamasından aldığım YDS Astor GTX bot (763GB9392N) sipariş numaralı olan kargomun kötü kargolanması, kutunun yırtık gelmesi ve botun tabanının daha önce sanki taşlarda gezilmiş gibi yırtık pırtık olması, ayakkabının dil kısımlarında dikiş hataları ve siyah bir yağ gibi iz olması gibi hatalı, defolu ürün gönderildi. Ben ürünü aldım ve hemen desteğe yazmama rağmen bana defolu ürün göndermeyin, iş yerim çok uzak, dağda çalışıyorum dedim. İleteceğiz dediler ama gelen ürünü 5 yaşındaki bir çocuk bile anlar. Yine destek açıyorum ama güven vermiyor, hep aynı mesajlar. Hayal kırıklığına uğradım. YDS'yi iyi bilirdik askerler olarak ve kargonun size gelmeden bana yeni kargo çıkarmanızı talep ediyorum. Neden bir daha 7-8 gün bekleyeceğim? Zaten mağdur oldum.

04 Aralık 2024 14:37

Aradılar sorunumu gidereceğini söylediler ve kargoyu hemen çıkaracaklarını söylediler. Teşekkürler...

04 Aralık 2024 14:41 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba öncelikle yaşadığınız sorun için üzgünüz. Konuyla ilgili operasyon ekibimiz aksiyon almıştır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

09 Aralık 2024 21:09
YDS Boots Defolu Ürün Ve Kötü Kargo Deneyimi!

Yanında hediye göndermişsiniz teşekkürler ama galiba benimle dalga geçiyorsunuz ilk şikayetimde aradınız telefonda konuştuğumuz hanımefendi ben kendime alır gibi bakıp size öyle temiz bir ürün göndereceğim dedi gelen ürün gönderdiğim botun aynısı bot giyilmiş bariz belli yani nasıl görmüyorsunuz bu hataları gözlerinizde sorunmu var 10 gündür bir botla uğraşıyoruz bu son değişime gönderişim bir daha aynı bot gelirse paramı iade isteyeceğim yeter artık

F.utku
F.utku

Ne yazık ki ydsshop benim nezdimde artık güvenilir değil. Markanın yıllarca oluşturmaya çalıştığı, kalite kontrolden defalarca geçmiş ürün algım artık yerle bir. Benzer bir durumu bende yaşadım. Pes ettim. İnternet üzerinden parasını verip sıfır ürün alanlara maalesef Ankara'daki mağazalarının üst katında yarı fiyata satılan defolu/teşhir ürünleri gönderiyorlar herhalde. Pazar yerlerinde düşük puanlı fotoğraf paylaşılan yorumlara baktığımda gördüğüm ayakkabı/botlar maalesef çoğunlukla üst kat ürünlerinden ibaret. Kendi sitelerinden alsanız da bir şey değişmiyor, hatalı, defolu ya da mağazada defalarca giyilmiş/yıpranmış ürünleri gönderiyorlar. Yazık, 2011 den beri firmanın GTX astarlı botlarını kullanıp çevreme tavsiyede bulunan biri olarak mahcubiyetten yaşadığım utancı anlatamıyorum.

Motor

3 defa değişim istedim göndermeden önce göndereceğin botun fotoğrafını atın dedim yinede o tabanlar öyle geldi enjeksiyon taban öyle oluyormuş 2 aya yakın botu kullanıyorum su testi yaptım bir sorun yok

YDS Boots Hatalı Ürün Sonrası İki Kez Kargo Ücreti Almaya Devam Ediyor

27 Eylül 2025 12:48

YDS Boots Sipariş Takip Bilgisi Eksikliği Ve Teslimat Belirsizliği

23 Ekim 2025 19:41
Burak sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 08:23