14 Aralık 2024 12:43

Bir tavsiye üzerine Yayla markasına ait hazır süt mısır ürününüzü denemek istedim. Ürününüzün kalitesine olan güvenle alışverişimi gerçekleştirdim ancak ambalajı açtığımda ekşi bir tat ve koku fark ettim. Ambalaj üzerinde yer alan son kullanma tarihi oldukça uzun bir süreyi işaret ediyordu, bu nedenle ürünün taze olması gerektiğini düşünüyordum. Ancak maalesef böyle bir sorunla karşılaştım.

Bu durum, ürünün üretim sürecinde ya da saklama koşullarında bir problem olabileceğini düşündürdü. Yayla gibi güvenilir bir markadan beklemediğim bir deneyim yaşamış olmaktan dolayı üzgünüm.
Durumun incelenmesi ve benzer problemlerin yaşanmaması adına sizlerle iletişime geçmek istedim. Ürünün detaylı bilgilerini ve dilerseniz ürün paketini sizlerle paylaşabilirim. Müşteri memnuniyetine verdiğiniz öneme güveniyor ve bu konuda desteklerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.

16 Aralık 2024 13:43 (Şikayetten 2 gün sonra)

Onur sonuçtan çok memnun

24 Eylül 2025 18:07
"Yayla markasına ve müşteri hizmetlerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Yaptıkları incelemede sipariş verdiğim ürünün ait olduğu parti numarasındaki ürünlerde bir problem bulamadıklarını ve satış yapan firmanın depolama koşullarında kaynaklanan problemden dolayı bozulma ihtimalinin olduğunu söyleyerek özür dilediler ve yeni bir ürün gönderimi yaptılar. Burada şahsen üzüldüğüm kısım üretim yerlerinden göndermiş oldukları ürününde kusurlu olması. Kısa zamanda kalite konusunda umarım kendilerini düzeltirler. Konuyla ilgili yaklaşımları için kendilerine çok teşekkür ediyorum."
Nuran sonuçtan çok memnun

03 Aralık 2023 00:07
Akın sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2025 14:31
"Şikayet sonrası firma yetkilileri geri dönüş yaparak konu ile ilgilendiler, o parti numaraları ürünleri kontrol edip diğerlerinde herhangi bir sıkıntı olmadığını belirttiler. Yeni ürün gönderilip telafisi yapıldı. Teşekkürler..."

16 Mayıs 2025 21:04