Semra sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Ağrı Ve Memnuniyetsizlik Yaratan Yastık Deneyimi

Semra
26 Ağustos 2024 22:23

30.05.2024 tarihinde Yatsan Eskişehir mağazasından 6640 TL'ye satın aldığım Technogel Deluxe Isı Dengeleyici Yastık, ilk birkaç gün içinde boynumda şiddetli ağrıya yol açtı ve serinletici etkisi iddia edildiği kadar tatmin edici değildi. Ancak odaklandığım ilk şey ağrı şikayetim oldu ve mağazayı aradığımda yastıkların uyku ürünü olduğu, bu nedenle değişim ya da iadesinin söz konusu olamayacağı, vücudumun adaptasyonu için biraz daha zaman tanımam gerektiği söylendi. Birinci ayın sonunda boyun ağrım katlanılmaz düzeye gelince yastığı kullanmayı bıraktım ve ağrım birkaç gün içinde kesildi. Bu defa müşteri hizmetlerini arayıp durumu ilettim ve yine hijyen ürünü olduğu gerekçesiyle bir şey yapılamayacağı yanıtını aldım. Yastığı mağazada denediğim ve uyku ürünlerinde iade olmadığının bilgisinin tarafıma verildiği söylendi. Çözüm odaklı hiçbir yaklaşım sergilenmedi. Yastığın fiyatının başka markaların yatak fiyatına yakın olduğunu, mağazadaki 20-30 saniye deneme süresinde yastığın konforunu anlayamayacağımı ve kendisi de uyku ürünü olan yataklarda değişim söz konusuyken yastıkta olmamasını anlayamadığımı söyledim ancak mevcut durumun sorumlusu benmişim gibi bir yaklaşım sergilendi. Sonrasında yastığı gece terleme şikayeti olan anneme verdim, serinletici etkisinden memnun kalmadığı gibi onun da şiddetli boyun ağrısı oldu ve kullanmaktan vazgeçti. Şu anki piyasa değeri yaklaşık 7000 TL olan bir kırlentimiz oldu. Müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemden dolayı teşekkürler Yatsan.

Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Yastıklar Sağlık Sorunlarımı Artırdı, İade Talebim Reddedildi

Ayfer
05 Eylül 2025 18:21
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Ve İade Sürecinde Mağduriyet: Yatsan Eskişehir Mağazası

Harun
27 Mayıs 2025 22:48
Yanlış Bilgilendirme Ve İade Sürecinde Mağduriyet: Yatsan Eskişehir Mağazası
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Mağazadan Alınan Yastıkta Yaşanan Sağlık Sorunu Ve İade Sorunu

22 Temmuz 2025 12:35