Yargıcı Viaport Mağazasına Asla Uğramayın

10 Mart 2024 18:35

Yargıcı Viaport mağazasında bulunduğum sırada, mağaza müdürü B******** Bey ve çalışanlardan M***** Akif Bey tarafından oldukça kötü bir muamele gördüm. Müşteri hizmetlerini aradığımda beni mağazaya yönlendiriyorsunuz; ancak mağazalarda müşterilere bu şekilde davranılıyor. Online olarak bulunmayan ürünler için mağazadan hizmet alamayacak mıyız? İstediğim ürün Diyarbakır Şubesi'nde mevcut; ancak ilgilenip aramadıkları için ürünü satın alamıyorum. B******** Bey'in bana verdiği cevap, o mağazanın franchise olduğu ve 'Sizin işletme ile ilgili olan problemler neden benim sorunum olsun?' şeklindeydi. Ayrıca, eğer işletmenizde böyle franchise mağazalar varsa, beni neden mağazaya gönderdiniz de telefondan bilgi vermediniz? Üstelik mağaza müdürünün giyimi ve tavrı da oldukça rahatsız ediciydi; spor bir siyah hoodie giymiş, ağzında sakız ve gereksiz yere üstten bir tavırla konuşuyordu. Yargıcı mağaza müdürlüğü bu kadar mı değer kaybetti?

11 Mart 2024 10:24 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Zeynep S.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Yargıcı

13 Eylül 2024 18:38
Zeliha sonuçtan memnun

09 Ağustos 2023 21:45
"Kozzy AVM Yargıcı çalışanlarına teşekkür ederim"

01 Aralık 2024 11:31