Yargıcı Değişim Kartı İle İade Yönteminin Yanlışlığı Nedeniyle Mağduriyet

05 Temmuz 2024 13:56

Şubat ayında bana hediye olarak alınmış olan Yargıcı şalını, 25 Şubat tarihinde değişim kartı ile beraber Palladium Yargıcı şubesine götürdüm. Alacak bir şey bulamadığım için değişim kartımı ve şalı verdim ve bana 1049,93 TL tutarında harcama yapabileceğim bir belge verildi.

Daha sonra, 4 Temmuz tarihinde 1049,93 TL'lik belge ile alışveriş yapmak istediğimde, paranın harcanmış olduğu bilgisi verildi. Bana verilen kağıttaki miktarı aynı zamanda hediyeyi alan arkadaşım da sistemde para olarak gördüğü için onun harcamış olduğunu ilettiler.

Hediye çeki ile iade edilmiş bir mal için verilen harcama belgesini, alan kişinin de görebileceği ve harcayabileceği şekilde düzenlemeleri nedeniyle 1049,93 TL'lik bir mağduriyet yaşamaktayım. Yargıcı müşteri hizmetlerine 5 Temmuz tarihinde şikayette bulundum ve oradan da bir şey yapılamayacağı ve yargı yoluna başvurabileceğim iletildi.

Yargıcı'nın mağduriyetimi gidermesini ve yanlış sistemlerini düzeltmelerini istiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum. Buradan da insanların görmesi amacıyla durumu paylaşıyorum.

05 Temmuz 2024 16:23 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Merve A.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. Geri bildiriminiz yetkili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla Yargıcı

Ahu sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 10:30
Gia sonucu yetersiz buldu

Yargıcı Mağazasında İade Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

28 Nisan 2025 10:11

Yargıcı Dan Alınan Şal In Deformasyona Uğraması.

Süreyya
12 Aralık 2023 11:10
Elçin sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 09:17

26 Nisan 2025 00:48