Forum Bornova Yargıcı Çalışanlarının Saygısızlığı İş Bilmezliği

06 Ocak 2024 20:57

Mağazanızdan aldığım bir pantolonda renk deformasyonu oluşması sonrasında İzmir Forum Bornova Yargıcı mağazasına götürdüm. İncelenmesi için ürünü aldılar ve iletişim bilgilerimi not aldılar. Sonucun belli olması durumunda beni arayacaklarını ve resmi sürenin 21 gün olduğunu ancak bir hafta içerisinde sonuçlanabileceğini söylediler. Ancak bu süre geçti ve tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı. Defalarca mağazayı aramama rağmen telefonlara cevap verilmedi. Verdiğim tarihten iki hafta sonra mağazaya gittiğimde bir çalışan tarafından karşılandım. Resmi sürenin 21 gün olduğunu ve sonuçlanmış olsa bile beni arayacaklarını belirtip beni mağazadan göndermek istedi. Ancak bir haftada sonuçlanacağını hatırlattığımda zorla sistemi kontrol ettiler ve ürünün sonuçlandığını gördüler. Bugün ise (Cumartesi) online olarak aldığım bir elbise için mağazaya uğradım. Hafta içi elbisenin geleceği söylenmişti fakat yine tarafıma bilgi verilmemiş ve aramalarım cevapsız bırakılmıştı. Kapıda karşılayan personel durumdan habersiz olduğunu söyledi. Kasaya kadar gidip durumu anlattığımda kasadaki bayan personel, ilgilenen kişinin A**** Hanım olduğunu ve kısa süre içerisinde geleceğini, beklememi söyledi. On dakika bekledikten sonra tekrar yanına gittiğimde personelin aramaktan vazgeçtiği belliydi ve ne zaman geleceğini bilemeyeceğini söyledi. Elbisenin fotoğrafını göstermeme rağmen 'Kodu öğrenip öyle gelin' gibi bir yanıt aldım. Personelin sorumsuzluğu ve müşteriyle dalga geçercesine davranışları nedeniyle şikayetçiyim. Yargıcı web sitesinden kolaylıkla ulaşabileceğim bir kodu personel sistemlerinden daha hızlı bulabilir. 'Birazdan gelin, Pazartesi uğrayın' gibi geçiştirme cevaplar aldım. Meşgul olduklarını ve biraz daha beklememi söylediler. İri yapılı, kısa boylu, siyah saçlı kasadaki kadın kasiyerin ve Yargıcı Bornova Forum şubesindeki çalışanların iş bilmezliği, tembelliği ve gereksiz özgüvenleri yüzünden mağdur oldum. Sanki tüm çalışanlar Yargıcı'nın sahibi gibi davranıyorlar. Doktorlara 'Yüzümüze bile bakmadı' diye eleştiri yapılırken, burada çalışanların müşterilere karşı tutumu da aynı derecede problemli.

08 Ocak 2024 10:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Merve Ertük; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Yargıcı

Nurgul
Nurgul

İs bilmeyen, sorumsuz, ilgisiz çalışanlar, 27 Şubatta iki el ise aldım. 1 Martta bir tanesini iade etmek için mağazaya gittim. A... Adlı çalışan dakikalarca beni bekletti iade işlemini gercekleştiremedi. Muhasebe yapacak işleminizi biz sizi ararız dedi kendi numarasını verdi. Ben de daha önce bir markette bile iade konusunda hiç sorun yaşamadığımı için e ne de olsa meşhurrr bir marka... Tam dedim çıktım. Günlerce aramadılar. Ben aradım. 15 günü bulabilir para iadesi dediler. Çok saçma ama e hadi ona da tamam dedim. 21. Gün hala iade yatmadı hesaba. Gittim mağazaya gene bahaneler, bahaneler. Halledin bana dönüt sağlayın dedim. 22. Gün yine ses yok. Pes artık dedim hadi aradım ama meşgule düşüyorum direkt. Muhtemelen engellendim. Paramı yatıramayan bu firma ve çalışanlarına şimdi ne diyeyim. Böyle bir zihniyetle bugüne kadar nasıl ayakta kaldınız. Yazıklar olsun. Derhal paramı hesabıma yatırın.

23 Mart 2024 17:46
Demre sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 16:53
Gia sonucu yetersiz buldu