Yaprak Dönercisi Hakkında Şikayetim Var.😡

Yaprak Dönercisi Hakkında Şikayetim Var.😡
24 Ocak 2024 20:30
Suna'nın Teşekkür Mesajı
“Bolge müdürü H*** Beye çözümleyici ve nazik yaklaşımından ötürü teşekkür ediyorum.”

Keçiören Nuri Pamir Caddesi'ndeki şubenizden 24.01.2024 tarihinde 2 adet et döner menü ve 2 adet tavuk dürüm menü, soğan halkası ve çıtır tavuk siparişi verdim. Maalesef etler yağlı, çıtır tavuk ve soğan halkası yanmıştı. Dar gelirli bir birey olarak uzun bir süre sonra ilk kez yemek yiyemeden ve 778 TL ödeyerek evime dönmek zorunda kaldım. Orada çalışanlara durumu ilettiğimde yeterince dikkate alınmadığımı hissettim. Bizler paramızı zor şartlarda kazanıyoruz. Müşteri memnuniyeti anlayışınızın bu olması çok üzücü. Yaşananlar için çok rahatsız oldum ve memnun kalmadım.

25 Ocak 2024 08:56 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba sizlere ulaşabileceğimiz iletişim numaranızı [email protected] adresine paylaşabilir misiniz

Suna
27 Ocak 2024 21:06

İletişim numarası istediler ancak kaç gündür halen aramadılar gerçekten bu mu sizin şikayetime karşı çözümünüz iletişim numarası istemek ve bir daha ne arayan var ne soran 😡😡😡😡

Suna
28 Ocak 2024 22:50

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Yaprak Dönercisi FTZ AVM İstediğin Yemeği Alamamak

08 Aralık 2023 22:08
Yaprak Dönercisi FTZ AVM İstediğin Yemeği Alamamak

Yaprak Dönercisi Aydınlıkevler Ankara Şubesi Döner Diye Yağ Veriyor

11 Nisan 2024 23:02

16 Mayıs 21:11
Et Döner Siparişim Yerine Israrla Tavuk Döner Satıldı, Eksik Ürün Teslim Edildi
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk Ve Bayat Ürünlerle Hayal Kırıklığı: 640 TL'ye Değmeyen Hizmet

20 Temmuz 15:43