Yakan Spor Kesinlikle Hatalarını Kabul Etmiyorlar

30 Mayıs 2024 09:54

20.05.2024 tarihinde "yakan spor" isimli Instagram sayfasından 40 numara ayakkabı aldım. Almadan önce 41 numaranın olup olmadığını, küçük gelmesi halinde 41 ile değişim talep edeceğimi ilettim. Aynı modelde 41 numaranın da olduğunu küçük olması halinde değişim yapabileceklerini söylediler. 40 numara küçük oldu ve ayakkabıyı geri gönderdim. Değişim talep ettiğimde 41 numaranın olmadığını başka bir model beğenmemi istediler. Başka model istemediğimi söylememe rağmen iki haftadır paramı iade etmediler. Hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar ve kendi hatalarını kabul etmiyorlar. Israrla 41 numara var deyip satışı yaptıktan sonra biz başka ayakkabıyla karıştırmışız deyip para iadesini yapmıyorlar. Kesinlikle müşteri memnuniyeti ile alakaları yok. Yalan söyleyip insanları mağdur ediyorlar.

Para iadesi size yapıldı Lütfen yazışmaları paylaşın herkes görsün ne olduğunu keyfi olarak ayakkabıyı beğenmedim dediniz tamam dedik sonra şu model olsun dediniz tamam dedik sonra yok istemiyorum dediniz yine tamam dedik para iadesi istediniz kargo ücretleri bizden kesiliyor ücret kesintisi olacak vs dedik yine kabul etmediniz ve ücretinizi gönderdik mağdur olmadınız size ücret ödemesi yapmamıza rağmen mağdur etmememize rağmen bu yorum sadece keyfi olarak yapılmış bir yorum

İade Sürecinde Hayal Kırıklığı: Güven Kaybı Ve Takipten Çıkış

30 Mart 10:06