16 Ağustos 2023 22:40

Xm global forex şirketine yatırım yaptım. 2 ay işlemler yaptım. İlk kez çekim yapmak istedim. 3 sefer çekim talebi vermeme rağmen bankanız ödemeyi kabul etmiyor, hesabıma iade ediyorlar. Kaybetmeye zorluyorlar. Bankama SWİFT mesajı geliyor ama firma parayı yatırmıyor, geri çekiyor. 1000 dolardan fazla kazanmama rağmen asla yatırmıyorlar. En son 400 dolar çekim yaptım, bankaya mesaj geldiği halde maalesef yatırmıyorlar. Sain ha sakı hırsı hepsi.

16 Ağustos 2023 22:46

Kazandığım paramı ödemiyor çekim yapınca yalan söylüyor bankanız kabul etmiyor diye e-posta atıyorlar. Banka SWİFT gelecek diye haber veriyor ama xm global parayı yatırmıyor bankanız kabul etmiyor hesabınıza iade ettik diye mesaj atıyorlar ve kaybetmenizi istiyorlar. Parayı alırken anında alıyorlar ödemeye gelince yok. İki aydır yatirim yaparak kazandığım paramı ödemiyorlar herkesin bilgisine.

Yorumlar (7)

Hasan

Google Play xm - Trading Point yorumlara yazmak da faydalı olur.

Hasan

Kripto kanalı ile 30 dolar yatırınca xm 1 saat sonra kripto ile para çekmeyi aktif ediyor

Ufuk
Ufuk

Ayşegül hanım ülkemizdeki bankalara para aktaramayabilirsiniz çünkü Cumhurbaşkanı kararıyla yasaklandı forex şirketlerinden para girişi ve forex firmalarına para çıkışı. Başka yöntemler deneyin xm firmasında asla paranız kalmaz ben uzun senelerdir sürekli çekim yapıyorum.

Tolga

Allah adini verdim kazandığn sistemi bana da öğretiver insta:tolgadamlam_akseshan hep kaybediyorum

Nurhan
Nurhan

Yıllardır oradan fx işlemlerimi yapıyorum hiç böyle bir şey yaşamadım dünyanın en güvenilir fx kurumlarından biridir. Ayrıca ne swifti? Nereden para çekim talebi yapıyorsunuz siz? Normal Debit / banka kartınızın bilgilerini girin direkt geliyor kartınıza. Sadece ilk yüklemede nereden yükleme yaptıysanız anaparanız oraya ücretsiz olarak gelir kalan kazancınızdan da ücret keserler öyle gelir. Her turlu gelir yani

Ayşegül

Buyurun defalarca çektim onaylanıyor bankaya da bilgisi gidiyor ama geri çekiyorlar yatırmıyorlar.

xm-global-forex-para-odemesi-yapmiyor-4.jpg
Ayşegül

Defalarca çekim talebi verdim hesaba iade ettiler Debit karta çektim gelmedi jesaba çektim gelmedi euro hesabi dediler onu da yaptım banka hesabınıza euro gelecek diye bilgi veriyor para yatırılınca hesabınıza alacağız diye ama asla o para gelmiyor bankanız kabul etmiyor hesabınıza iade ettik diyorlar 2 aydır kuruş alamadım hesaba iade edip kaybetmemi istiyorlar 1000 dolardan fazla çekim talebim oldu defalarca asla o para gelmiyor.

XM Global'e 5.000 TL Banka Havalesi Sonrası 12 Günlük Gecikme Ve Açıklama Talebi

Güler
27 Ocak 13:42
xm-globale-5000-tl-banka-havalesi-sonrasi-12-gunluk-gecikme-ve-aciklama-talebi-1.pdf
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Forex Hesabım Kapatıldı Bakiyem Eksik İade Edildi

25 Ağustos 2025 17:00