19 Nisan 2024 14:58

Mayıs 2022'de A101 internet mağazasından aldığım ve resmi garantisi bulunan Xiaomi Mi 11T telefonumda AMOLED ekranlarda sık görülen "ekran gölgelenmesi" sorunu baş gösterdi. Uzun süre bu şekilde kullandım, ancak telefonun arka kapağı kırılınca, daha fazla arıza oluşmaması için Ankara'daki Ankamall Xiaomi mağazasına götürdüm. Arka kapak değişimi için ücret ödemeyi kabul etmeme rağmen, ekran sorununun garanti kapsamında çözülmesini talep ettim. Ancak mağaza, ürünün garantisi devam ederken, "garanti dışı" olarak işaretlemiş. Bu da ayrı bir dikkatsizlik sanırım. Teknik servis raporunu ekte gönderiyorum. AMOLED ekran sorununa hiç değinmeyip (cihaz çalışıyor, açınca görürler). Orasında burasında çizik var vs. Diye geçiştirmek, hele ki ekranda deformasyon var demek akla ziyan bir tutumdur. Eklediğim fotoğraf ve videoda cihazın durumu gayet net şekilde görülüyor. Ekranda AMOLED gölgeleri bariz görülüyor da deformasyon bunun neresinde?

Ayrıca şunu da not edeyim: Xiaomi Ankamall mağazası, "telefonu neden A101'den aldığımı" sordu. Resmi garantili cihaz, ne fark eder dedim. Sanki kendilerinden alınmış olsa garanti hizmetlerinin "daha üst" düzeyde verildiği imasında da bulundu. Bu durumu tüketicilerin takdirine bırakıyorum. Bu tavrı A101'e de ilettim.

Adil
Adil
02 Mayıs 2024 18:58

2 haftadır ses seda yok, site firmaya ilettiğine göre, Xiaomi'nin tüketici şikayetlerini dikkate almadığını ayrıca teyit etmiş oluyoruz.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
05 Kasım 2023 20:01
Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

Ozgur
29 Ağustos 2024 16:43

Aleyna
27 Eylül 2023 19:17
Serdal sonuçtan hiç memnun değil

Serdal
05 Temmuz 2023 00:54