Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Poco X3 Pro: Kronik Anakart Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

23 Kasım 2024 15:50

14 Aralık 2021 tarihinde Amazon alışveriş sitesinden Xiaomi poco X3 Pro 8 GB RAM 256 GB Frost Blue cep telefonu aldım. Fakat telefonu alalı daha 3 yıl olmadan 1 ay içerisinde ana kart 2 defa işlem gördü. Garantisi biteli 10 ay oldu. Biter bitmez de bu sorunu yaşamaya başladım. Ve hangi telefon tamircisine götürdüysem Xiaomi poco X3 Pro marka cep telefonlarının anakartında kronik bir sıkıntı olduğunu ve tamir için ya yüksek maliyetlerin çıkacağını söylediler ya da bununla uğraşmayın yeniden bozulur, yeni bir telefon alın dediler. 1 ayda telefonum 3. Kez bozuldu. Şu an çalışmıyor. Madem bu modellerde böyle bir sıkıntı var neden Xiaomi gibi büyük bir marka bu hatasını telafi yoluna gitmiyor. Gerçekten 2 yıl 10 ay önce iyi paralara aldığımız bir telefonun çöp olması kabul edilir. Gibi değil. Konu ile ilgili kimden nasıl bir çözüm talep edeceğimizi bilemiyoruz. Çünkü garantisi bittiği için gerek satıcı firma gerekse telefon markası olayı üzerine alıyor. Belki buradan bir çözüme kavuşur diye yazma mecburiyetinde kaldım. Gerekli desteği sağlayıp, mağduriyetimi giderirlerse çok mutlu olurum.

profile profile profile

Temel
Temel

Merhaba sorununuz giderildi mi şu an aynı durumu bende yaşıyorum

Ayşe

Maalesef, 3. Kez tamire verdim ama uzun süreli kullanamazsınız dediler. Sanırım işlemcinin değişmesi gerekiyormuş

Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Telefonun Kronik Sorunları Ve Yüksek Onarım Ücretleri

Çağdaş
09 Aralık 2024 14:10

Bülent
08 Nisan 2025 14:39
Xiaomi Yetkili Servisinde Pil Değişimi Sonrası Ana Kart Sorunu
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
19 Temmuz 2024 02:37