Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Air Fryer'da Çekmece Sorunu Ve Servis Fiyaskosu!

Xiaomi Air Fryer'da Çekmece Sorunu Ve Servis Fiyaskosu!
Haluk
17 Ekim 2024 16:55

Xiaomi Air Fryer ayıplı ürün ve mağduriyet...
23 Mayıs 2024'te aldığım Xiaomi Smart Air Fryer ürünü defolu ve yetkili servisi hiçbir işlem yapmıyor.
Air Fryer'ın iki sorunuyla ilgili yetkili servise başvurdum. İlk ve önemli sorunu; çekmecesinin yerine tam oturmaması. Kapatsanız dahi ciddi bir açıklık kalıyor. Çalıştığında bu açıklık daha da artıyor, içerideki basınçla çekmece dışarı fırlıyor.
Bu ilk şikayetle ilgili Ankara Kızılay'daki yetkili servisi Evofone'ye Air Fryer'ı bıraktım. Bundan sonrası hem Xiaomi markası hem de Evofone servisi için tam bir fiyasko. Bana iki defa cihaz teslim kağıdı vermek zorunda kaldılar. İlkinde şikayetimle ilgili hiçbir açıklama yazılmamıştı. Sözlü olarak cihazda bir şey olmadığı söylendi. İtiraz edip bunu teslim tutanağına da yazmalarını istediğimde, zoraki olarak, "kapak model standartlarındadır" ibaresini eklediler. Servis teknik elemanlarının ürünle ilgili şikayeti incelemedikleri o kadar belli idi ki, ürünü teslim eden görevli telefonla konuşarak bu ifadeyi yazdı. Servis elemanlarının cihazı bir kere olsun çalıştırarak kapağın durumuna bakmadıklarına eminim. Ekte fotoğraflarını koyduğum kapağın açıklığına bakarak, Xiaomi Air Fryer'in standartlarının ne olduğunu görebilirsiniz. Üstelik bu görüntü, cihaz çalışmadığı haldeki açıklığı gösteriyor. Çalıştığında kapak tamamen açılıyor.
İkinci şikayetim; cihaz ilk geldiğinde ızgara kenarlarındaki silikonlardan bir tanesi eksikti. Onu takmalarını istedim. Bunun için ızgaranın komple değişiminin gerektiğini ve yüklü bir ödeme yapmamı istediler. Garanti kapsamındaki üründen, üstelik de çok basit bir silikon tutacak için böyle büyük paralar istemek Xiaomi markasına yakışıyor mu? Teknik servis küçücük bir silikon parçasını dahi bulundurmuyor ve komple değişim yapıyorsa, teknik servise ne gerek var.
Xiaomi markası, ürünleri ve servis kalitesi konusunda standartlarını bu kadar mı düşürmüş hayret ettim. "Standardımız böyle" dedikleri kapağı kapanmayan Air Fryer'i, bir tüketici olarak asla kabul etmiyorum. Bu sorunla ilgili Xiaomi markasının ilgisiz kalması halinde, Tüketiciyi Koruma yasaları eminim hakkımızı teslim edeceklerdir. Tüm yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım elbette ki.

Xiaomi Satıcı Firma Hatalı Ürünü Kabul Etmiyor!

Sümeyye
24 Eylül 2023 00:28
Xiaomi Satıcı Firma Hatalı Ürünü Kabul Etmiyor!
Can sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 00:14
Xiaomi Marka Air Fryer'ım Genpa Servisinden Hasarlı Geri Gönderildi
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Air Fryer'da Kırık Parça İçin Yetersiz Müşteri Hizmeti

Adnan
20 Mayıs 2025 14:15
Xiaomi Air Fryer'da Kırık Parça İçin Yetersiz Müşteri Hizmeti

20 Mayıs 2024 08:09
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
05 Nisan 2024 11:23