Xiaomi 14t Pro Batarya Sorunu

Xiaomi 14t Pro Batarya Sorunu
18 Ekim 2024 19:41

Xiaomi 14t Pro cihazım geleli bir hafta olmadı. Müşteri hizmetlerinden aldığım teknik destek ile 4 kez telefonun şarjını 0'a indirip daha sonrasında 100'e çıkardım fakat bataryanın erken bitme sorunu düzelmedi. 14 gün iade süresi var, bunu değerlendirip iade etmeyi düşünüyorum. 43 bin TL para verip bu tarz sorun yaşamak garip.

Yorumlar (7)

Gönül
Gönül

14t Pro daha yemi aldım. Sabah şarj oldu. Kullanmadım bile toplam 10 dakika sadece mesaj WhatsApp lakin şarj kendi krmide bitiyor. Yardım istiyorum 43 bin lira para verdim.

Ahmet
Ahmet

Abi biraz uğraştım bişi buldum kontrol panelinde altta düzenle yap orada etkin uygulamalar var onu ekle ve kaydet sonra ona bas ai açık onu durdur daha uzun gider ama farklı yöntemde varsa banada Söyler misiniz bende aynı sorunu yaşıyorum yeni fark ettim bunu

xiaomi-14t-pro-batarya-sorunu-1.jpg
İrfan
İrfan

14t gerçek pişman lik bir uygulamaya girmeye çalıştığımda mobil interneti kapatıyor hiçbir işi yapamıyorsun bunu kim nasıl düzeltecek

Güray
Güray

Telefon sürekli elimde sabah 7de 20dk şarj ettikten sonra gece saat 3 e kadar gidiyor şarjı

Talha
Talha

Nasıl gidiyor ya telefon kapalı halde bile çok şarj yiyor sen sadece iki dakika mesajlaşıp kapatıyorsun herhalde öyle değilse nasıl bize de yardımcı ol.

Fatma
Fatma

Merhaba bende öyle sorun yaşıyorum pil tasarafunda kullandığım halde acaba sizin şarj kaç saat dayanıyor

Kullanıma göre değişiyor sürekli elimde gezmiyorum telefonla çalışan biriyim buna rağmen 12 saati zor görüyorum.

Yeni Alınan Telefonda Bitmek Bilmeyen Sorunlar!

Gökçe
24 Ağustos 2025 15:47
Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi 14T'nin Şarj Sorunu

Fatmanur