İngenico Move 500

İngenico Move 500
24 Nisan 2024 12:43

Worldline Ingenico Move 500 F yazar kasamın 3G internetinde arıza meydana geldi. Başka bir sorun olmadığı halde 2 Nisan'da cihazımı servise teslim ettim. Daha sonra servisten ana kart arızası, batarya arızası, yazıcı arızası gibi çeşitli sorunlar olduğu ve bunların tamiri için 7.764 TL ücret talep edildiğini SMS yoluyla bildirdiler. Ben ise cihazın sadece internet arızası olduğunu, başka bir sorunu olmadığını belirterek cihazımı geri istedim ve servis ücretini ödedim. Cihaz geldiğinde teslim alırken kapalı olduğunu ve mavi ekran verdiğini fark ettim. Cihazı teslim etmeye çalışan kişiye, cihazı bana verdiğim şekilde açıp o şekilde teslim etmelerini söyledim; ancak yaklaşık 15 gündür cihaz hala tarafıma teslim edilmedi. Ben bir esnafım ve müşterilerim fiş talep ediyor. Müşteriler de 'Bu kadar arıza mı sürer?' diyerek şikayetçi oluyorlar. Ben de arıza kaydı makbuzunu gösteriyorum. En sonunda Maliye Bakanlığı'ndan yetkililerin de duruma müdahale edeceklerini öğrendim. Lütfen cihazımı çalışır vaziyette ve size verdiğim gibi acil olarak tarafıma gönderin.

24 Nisan 2024 13:47 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Worldline ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Worldline İletişim Merkezi

24 Nisan 2024 13:53

Sayın yetkili bu verdiğiniz cevap ile bu iş hızlanmıyor benim bütün bilgilerimi siz orada görebiliyorsunuz sicil no: 2C15733808 bunu inceleyiniz Acil cihazımı gönderin

İlker sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 13:27

Worldline Şifrelenemiyor Hatası Ve İlk Açılış Hatalı

14 Ekim 2023 19:02
Ali sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 13:42

30 Nisan 2025 19:04