Galip sonuçtan hiç memnun değil

İngenico İwe 280 Durduk Yere Alert Arızası

21 Eylül 2023 12:03

İngenico iwe 280 yazar kaza kullanıcısıyım. Yazarkasam masamın üzerinde dururken çekim yapmaya çalıştığımda -sam takılı değil- hatası aldım. Hemen firmayı arayarak nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda bilgilendirilmek istedim. Cihazın arka kapağını sökmemi ve sam kartını çıkarıp takmamı ilettiler. Söylenilenleri yaptığımda cihaz alert arızası verdi ve kendilerine ilettiğimde servisin müdahale etmesi gerektiği söylediler. Müdahale sam kartına değil alert arızasına yapılmış ve 1355 lira ödeme yapılmam gerektiği iletildi.
Bilmeyenler için alert denilen arıza cihazın kendini korumaya almasıyla alakalı bir arıza. Düşme, sıvı teması, yüksek voltaj gibi durumlarda cihaz kendini korumaya alıyor.
Masamızın üzerinde duran ve yönlendirmelerini kendilerinin yaptığı cihazımın alert vermesi ve benden 1355 lira para istenmesi benim mantığıma uymadı. Bu sebeple buraya yazıyorum. Okurlarında takdirine bırakıyorum.
Yazımda marka kötüleme yapmadan sadece yaşadıklarımı anlatarak yeni cihaz alacaklar için, Bir Dünya Markası olarak tanıtılan İngenico markasını tercih edeceklere yol göstermesi açısından kaleme aldım.

Çözüm talebim kamera kayıtlarımı tarafımdan istemeleri, cihazımın düşmediğini, sıvı teması olmadığını, durduk yere alert arızası verdiğini görerek -evet bu sizinle alakalı bir durum değilmiş kamerada gördük- diyerek ücret iademin yapılmasıdır.

21 Eylül 2023 13:01 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Size dönüş sağlayabilmemiz için, şikayetinizi “Müşteri İletişim Formu” aracılığıyla iletmenizi rica ederiz. Worldline ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Worldline İletişim Merkezi

Galip
Galip
23 Eylül 2023 09:13

Geri dönüş yapılmadı. Sorunumla alakalı en ufak bir gelişme olmadı. Mağduriyetimiz devam etmektedir. Bir dünya markası Worldline tercih edeceklere duyurulur.

İngenico Servis Hatası

Alperen
22 Haziran 2024 17:14
İngenico Servis Hatası
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 15:36
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 16:33
İngenico Yazar Kasa
Harun sonuçtan çok memnun

29 Nisan 2024 14:17
"Sorunumu çözdüğünüz için teşekkür ederim ama sorunumu bu mecraya yazmadan çözmeniz benim için daha olumlu bir izlenim bırakacaktı"
Worldline Wordline Servisi Bozduğu Cihazdan Ücret Talep Ediyor
Worldline Wordline Servisi Bozduğu Cihazdan Ücret Talep Ediyor
İlker sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 13:27