Win Win Winwin İp TV

21 Haziran 2023 04:29

Winwin iptv yeni adıyla. Eski adıyla kingdom iptv senelerdir kullanıyorum bir sorun yaşamadım fakat yeni adı win win olmuş. Tahminim el değiştirdi. 2 yıllık üyeliğim olmasına rağmen yayınlarım kapandı. Güvenilir olduğuna emin değilim. Alışveriş yapacaklar buna göre alsın.

Fatihking
Fatihking

Güzel kardeşim madem sallıyorsun biraz usturuplu salla bari 😁 İsim değişmek el değişmek değildir huyları sana benzemesin eski müşterilerimiz her şeyin farkındalar bizim kim olduğumuzu aldıkları üyeliklerde görüyorlar 🤗. Gelelim hayal ürünü şikayetinize üyelik alınınca bitiş tarihini fotoğraf alırsınız sistem tarihi otomatik entegre eder. Oldu ki dediğiniz gibi bir hata var X bir yoğunlukta o an öyle açılmış dekont isteriz sohbet geçmişi isteriz bir şekilde buluruz o iş öyle asla kalmaz kalmadı da! Söylediğin şey direkt kötüleme politikası büyük ihtimalle atmasyonu seven bir arkadaşsın bize de bir iki salladın süren bitmeden seni sessize aldık ve süren bitince yeni üyelik vermedik bir yaran var çok belli ve soluğu burada aldın. Size çok daha net detaylı görselli cevaplar verirdik de soyaddan yola çıkamıyoruz. Siz bu hayat felsefesi ile devam edin size layık olan X ücret alıp sunucular kapatıldı X daha verirseniz açılır diyen Guek iptv'dir. Sağlıcakla kalın 🤲 🤗 🙋‍♂️

Barış
Barış

Ne dediğimi verdikleri cevabın lakayıtlığından anlamışsınızdır zaten :) Başka bir şey dememe gerek yok.

Garanti Sözüne Rağmen Hizmetten Yararlanamadım

04 Ekim 2025 20:30