Arayınca Ulaşılamayan Wiky Wach 4 Plus

21 Eylül 2023 13:15

Daha önce son derece ucuz bir akıllı saati 2 sene kullandıktan sonra emsalleri arasında oldukça pahalı olan Wiky Wach 4 Plus ürünün oğlumuza aldık. Ürünü kullanmadan sesinin çıkmadığını (Hem çalmıyor hem de konuşma esnasında ses çıkmıyor) ve şarjının çok kısa sürede bittiğini tespit edip garantiye yolladık. Güncellediklerini söyleyip yolladılar. Sonra yine aynı sorunu yaşadık ve tekrar yolladık. Saati komple değiştirip yollamışlar. Daha sonra konum olarak çocuğu Çin ve Rusya gibi muhtelif yerlerde gösterdiği için yolladık yne güncelleyip gönderdiler. Son geldiğinde de arama ile çocuğa ulaşamaz olduk. Aradığımızda aradığınız kişiye ulaşılamıyor uyarısı alıyoruz ama saat açık çok eminim. Ne çocuk bizi arayabiliyor ne de biz çocuğu yine yolladık. Bir şey yok deyip tekrar yolladılar. Aynı sorun hala devam ediyor. Ben şahsen konum ya da görüntülü arama olaylarını hiç umursamıyorum artık. Ama en azından bu kadar pahallı bir saatte en azından çocuğa ulaşabilsem bana yetecek ama o da yok. Gerçekten şu an 500 TL olan muadilinden kullandığımızda hiç bu sorunu yaşamamıştık 1 hafta giden biri şarj süresi ve asla aradığımda ulaşamama sorunu yoktu. Teknolojik bir alet şarjı çok gitmeyebilir. Konumu tam doğru tespit etmeyebilir. Ama aradığımda ulaşılamaması nasıl bir şeydir. Kaç kere servise yolladık. Servise gitti mi de 1 aydan önce asla gelmiyor. Kısacası saatin bizde olduğu sürenin 1/4'i serviste geçti. Ben şahsen bir şey almadan şikayetlerine bakarım. Burayı okuyorsanız bu saati alırsanız yaşayacaklarınız bunlardır. Kaliteli bir saat aldık güya ama kullanamıyoruz. Verdiğimiz paraya diğer saatten4-5 tane alınır.

profile profile
22 Eylül 2023 11:57 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; En kısa sürede şikayetiniz hakkında sizinle irtibata geçeceğiz. Wiky Watch Müşteri Hizmetleri.

Sena
Sena

Wiky 4 Plus saati alalı 3 ay oldu saati sadece 1 hafta sorunsuz kullandık. Saat evin içinde yere düşmesiyle cami çatladı kırıldı servise götürdük servisten geldikten sonra saat kendine gelemedi sürekli meşgul uyarısı veriyor. Arama yapılıyor gözüküyor ama telefondan cevap verilemiyor. Bu kdr yüksek fiyatlı bir saatin bu kadar kalitesiz ve çözüm odaklı hor servisi olmaması çok kotu.

Sevdiye sonuçtan hiç memnun değil

Sevdiye
19 Eylül 2024 15:28
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 18:22
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 13:50
Wiky Watch 4 Plus: Sürekli Kapanan Saat Ve Çözülmeyen Sorunlar