Emin sonuçtan hiç memnun değil

Kurucu Koçun İletişim Eksikliği

21 Aralık 2024 08:10

Kurucu Koç (E***) WhatsApp'tan mesajlara çok geç bakıyor, bazen de hiç bakmıyor. Bir sorunla karşılaştığımı söylüyorum, WhatsApp'tan mesaj atıyorum ama geri dönüş yapmıyor. Yoğun olabilir, ama ihmal edilecek değiliz sonuçta. Buraya aylık ücret ödüyoruz ve sınav sürecinde bize yardımcı olmalarını bekliyoruz!

11 Ocak 2025 10:29

Koçluk satın aldım ve kurucu koçla ara sıra iletişime geçmek istediğimizde geçemiyoruz mesajlara geri dönüş yapmıyor. Birebir koçumla sorun yaşadım. Ve değiştirmek istedim ama kurucu Koç yani (E***) mesajıma geri dönüş yapmadı. Ve hiç düzenli iş yapmıyorlar mesela her gün çalışma saatimizi giriyoruz ve bunu bir sıralama yapıyorlardı yaklaşık 3 aydır falan sitemle ilgilenmiyorlar Sistem bozuk düzelecek deyip erteliyorlar. Aynı şekilde deneme sıralaması olan bir sistem olacaktı

10 Ocak 2025 19:05

Kurucu Koç hiçbir şekilde ilgilenmiyor mesajlara bakmıyor bile doğru düzgün ilgilenmiyor böyle yapacaksan niye akademi kurup insanların vaktini kaybettiriyosun ve aylık ders çalışma saatlerimizi girip diğerleriyle rekabet olması için excelden bir şey yapmışlar kaç aydır sistem bozuk aynı şekilde deneme sıralamanızı görebileceğimiz bir sistem olacaktı kaç aydır yok verdiğimiz parayı hak ettiklerini düşünmüyorum.

10 Ocak 2025 18:59

Kurucu Koç hiçbir şekilde ilgilenmiyor mesajlara bakmıyor doğru düzgün ilgilenmiceksen niye akademi kurup insanların vaktinden ediyorsun ve aylık ders çalışma saatlerimizi girip diğerleriyle rekabet olması için excelden bir şey yapmışlar kaç aydır sistem bozuk aynı şekilde deneme sıralamanızı görebileceğimiz bir sistem olacaktı kaç aydır yok.

Gamze

Bende almayı düşünüyorum siz kocunuzdan mi sikayetcini yoksa direkt kurdukları sistemden mi bana yardim ederseniz sevinirim

Gamze

Hayır almadım Çünkü bana dönüş yapan bir adam yok ortalıkta

Gamze

Almayı düşündüm ama bana hala dönüş yapılmadı ben de soru sordum cevap bana hala geri dönüş olmadı olsaydı alacaktım ama bana 3 gündür dönülmüyorsa ben ilerlerken nasıl iletişime geçeceğim mesela emirhan abi için ise dönüş yapılmadı yapılsaydı kesin alacağım bir koc olurdu Siz önerdiğiniz için 🌸

Asena
Asena

Arkadaşlar bende ww koçluktan koçluk almak istiyorum da sorun yaşadığınız koçlar kimdi ona göre karar vermek istiyorum sizce ne yapayım

23 Ekim 2024 16:34
Metin sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2023 19:33
"Geç de olsa geri dönüş yaptıkları için teşekkür ederim."

Kitapci.com.tr Bilsem 2. Sınıf Set Mağduriyeti

03 Aralık 2024 00:44