WhatsApp'tan Yurt Dışı İlgisiz Bir Ülkeden Şüpheli Arama

Nurhan
19 Şubat 2024 17:28

Dün akşam saat 21:23'te Nepal ülkesine ait +977 980 0586652 numaralı telefondan 18/02/2024 tarihinde WhatsApp üzerinden arandım. Bu numarayı engellemek ve şikayet etmek istedim ancak böyle bir seçenek bulamadım. Aramanın şüpheli olduğunu düşünerek rahatsızlık duydum. Nepal'de yaşayan hiçbir kişi, kurum ya da kuruluşla herhangi bir bireysel veya ticari bağlantım bulunmamaktadır.

Bu durum, kimliğimin ve adımın izinsiz kullanılma riski yarattı. Eğer bu arama sonucunda herhangi bir hesap hırsızlığı, bilişim suçları dahil olmak üzere hattımın ele geçirilmesi, adıma telefon numarası veya bankacılık işlemleri yapılması, sosyal medya ve internet platformlarında işlem yapılması, üzerime borç çıkarılması gibi durumlar yaşanırsa veya maddi veya manevi zarara yol açacak herhangi bir eylem gerçekleşirse, hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Bu belirsiz nitelikteki arama sonucunda oluşabilecek her türlü zarardan tek sorumlu, rahatsız edici aramalara izin veren WhatsApp'ın sahibi olan ticari kuruluştur.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numaradan Aranma
Yabancı Numara WhatsApp