WhatsApp'dan +255 Kodlu Şüpheli Numaradan Mesaj Ve Arama

18 Temmuz 2023 15:02

WhatsApp'tan +255 kodlu bir numaradan yabancı isme sahip birisinden "merhaba" diye mesaj geldi. Daha önceden de bu tarz numaralardan aramalar yapıldı. Mesajı gönderen numaralar tarafımca engellenmiş ve WhatsApp'ın sunduğu şikayet et butonu ile bildirilmiştir.

profile profile profile

Yorumlar (12)

İsmail
İsmail

WhatsApp'tan +255 kodlu bir numaradan yabancı isme sahip birisinden arandım Arayan numaralar tarafımca engellenmiş ve WhatsApp'ın sunduğu şikayet et butonu ile bildirilmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya üzerime borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

Tülin
Tülin

Az önce beni de aradılar engelledim. Şikayetçiyim. Tüm haklarım saklıdır. Sorumluluk kabul etmiyorum

Ülkü
Ülkü

Aynısını bende yaşadım sorumluluk kabul etmiyorum

Merve
Merve

WhatsApp'tan +255 kodlu bir numaradan arandım. Daha Arayan numaralar tarafımca engellenmiş ve WhatsApp'ın sunduğu şikayet et butonu ile bildirilmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya üzerime borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

Ahmet
Ahmet

+255 Tanzanya ülkesine ait numaradır... Tanzanya ekonomik bakımdan Türkiye nin yarısıdır. +255 ile başlayan bir numara ile sohbet ediyorum Herhangi bir sorun görmüyorum adınıza ait kimlik bilgilerini paylaşmayın yeterlidir güvenlik sizin elinizde telefon nunuzda mutlaka virüs programı olsun

Ömer
Ömer

WhatsApp'tan +255 kodlu bir numaradan yabancı isme sahip birisinden arandım Daha önceden de bu tarz numaralardan aramalar yapıldı. Arayan numaralar tarafımca engellenmiş ve WhatsApp'ın sunduğu şikayet et butonu ile bildirilmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya üzerime borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

Tarık
Tarık

Aynısını bende yaşadım ama beni direkt aradı. Şikayet ederek engelledim, herhangi bir sorumluluğu kabul etmiyorum.

Muhammed

Aynısını bende yaşadım. Sorumluluk kabul etmiyorum.

Kemal
Kemal

Aynısını bende yaşadım sorumluluk kabul etmiyorum

Sadık
Sadık

Aynısını ben de yaşadım. Sorumluluk kabul etmiyorum.

Kivanç
Kivanç

+255 kodla başlayan "merhaba" mesajı aldım engelledim, şikayet ettim mesuliyet ve sorumluluk kabul etmiyorum.

Muhammed

Aynısını ben de yaşadım. Sorumluluk kabul etmiyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numaradan Aranma
Yabancı Numaradan Mesaj