WhatsApp Yurt Dışından Gelen Mesaj

WhatsApp Yurt Dışından Gelen Mesaj
27 Aralık 2023 16:05

WhatsApp'tan 27.12.2023 tarihinde saat 15.30 da merhaba diye bir mesaj geldi. Kodu +62 877 8173 89434 numaradan bir mesaj aldım. İnternetten yaptığım araştırmada bu numaranın Endonezya'ya ait olduğunu öğrendim. Bu ülke ile hiçbir tanıdığım veya ticari bir ilişkim bulunmamaktadır. Bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Mesajı gönderen numara, mesajın içeriğini açtıktan sonra tarafımca engellenmiş ve WhatsApp'ın sunduğu şikayet et butonu ile bildirilmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerimin ele geçirilmesi, telefon numaramın izinsiz kullanılması, herhangi bir şekilde özel bilgilerim mesajlarım fotoğraflarımın ele geçirilmesi, adıma şirket kurulması, alış satış yapılması ve adıma borç çıkartılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi beyan ediyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

profile profile profile

Yorumlar (32)

Hulusi
Hulusi

Yazdıklarında engelle, görüntülü arama yapınca açmayın ve engelleyin

Ecvet
Ecvet

Korkmanıza gerek yok güncel uygulamalarla 2/3 USD yabancı numara alıp what'sp dan insanları aldatmak amaçlı çalışma direk okumadan engelleyin

Recep

Bu yazdıkların ile Şikayetvar sitesinin ne alakası var ki? :)

🤣🤣🙏

Burak
Burak

Söv engelle. Ben öyle yapıyorum

Veysel
Veysel

Bahis şirketleridir numaranız şirketlerin havuzuna düşerse ararlar çevrenizde bahis oynayan biri var ise sizin numaranızı üye olurken iletmiştir

Dilay
Dilay

Aynı şey benim de başıma geldi kesinlikle hanımefendiye katılıyorum

Gülcan
Gülcan

Bana da geldi bugün +63 ile başlayan açmadım mesajı ben de şikayetçiyim Aynı zamanda 15 gündür de +900850 ile başlayan yurt dışı numara tarafından aranıyorum engel koydum bu sefer de arıyorlar ki hala sürekli mesaj geliyor Bu numara aradı sesli mesaj bıraktı diye Bir kez dinleyim dedim ücretli dinleme zaten hiçbir mesaj yok içerik boş Param da boşa gitti Hepsinden şikayetçiyim ben de

Halil
Halil

Bunlar bir kere bana ulaştı birkaç görev verdiler görevleri yapıp anında hesabına para atıyorlar 250 TL aldım sonra güvenimi kazanınca 200 TL yatırmamı istediler her şeyi sildim mesajlardan korkmanıza gerek yok linkten korkun tıklamayın

Ahmet

O mesaj bana sürekli geliyor

Veysi
Veysi

WhatsApp tan hiçbir şey yapmamama rağmen hiçbir uygunsuz vb. Şey yapmamama rağmen engellendim ve bir daha giremiyorum

Niyazi
Niyazi

Herkese geliyor bu mesajlar engelleyip geçin bir şey olmaz

Ayberk
Ayberk

Bunun WhatsApp ile hiçbir alakası yok. Devlet bilgilerinin sızdırılması yüzünden bu olay.

Kutfiye
Kutfiye

Banada aynı numaradan mesaj geldi

Bayram
Bayram

Bende de aynı durum var o yüzden tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir

Recep

WhatsApp ın hiçbir sorumluluğu yok üzgünüm :)

Pervane
Pervane

Kesinlikle katılıyorum. Bana da farklı alan kodlarıyla çeşitli mesajlar geliyor. Pakistan Endonezya, Amerika, Kazakistan alan kodlarıyla. Hepsi de Trendyol'un satış temsilcileriymiş falan filan. Ben de bu durumdan kesinlikle rahatsızım. Engellemekten yoruldum

Meryem
Meryem

Beni birisi aramış bir baktım yabancı numara +227 le başlıyordu fotoğrafı çok farklı beni taaaaa güney Afrika 'dan aramıştı

Devrim
Devrim

Ben de WhatsApp'tan çok şikayetçiyim biri hem bana mesaj attı hem de yabancı bir yerden de aradılar 2-3 kere üst üste oldu ama ben çok rahatsız oluyorum tanımadığım kişiler

Osman
Osman

Bugün saat 11:43'te +963 le başlayan bir numaradan mesaj geldi merhaba Görüldü attım sonra destan yazmış engel artı şikayet

Gamze
Gamze

Maalesef bana da geliyor. WhatsApp'tan sesli aramada yapıyorlar 1-2:kere çalıp kapanıyor

Muhammed
Muhammed

Banada geliyor aynı şekil hem de

Yunus
Yunus

Beni de arıyorlar Endonezyalı numaralar

Garip
Garip

Başı 62 ile başlayan numaradan bana da mesaj geldi hatta merhaba yazıyordu ne alakaysa cevap vermedim

Mekan
Mekan

Bana da çok mesaj geliyor yurt dışından

Kenan
Kenan

Ablacığım bu ne şiddet bu ne celal sanki abla uluslararası çalışıyor herkese gönderiyor korkma sanki trilyonlar var

Emre
Emre

Gelmesi gayet normal kayıtlı olduğun yerler para karşılığı tunnel satıyor içinde numaraların var bana da yazıyorlar

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numaradan Mesaj
2 Takipçi