WhatsApp Hesabı Spam Kaldırma!

WhatsApp Hesabı Spam Kaldırma!
29 Eylül 2024 18:30

Öğrenci topluluk başkanı olarak iletişim için WhatsApp grubu açtım 16 kişi den az kişi ekledim bir anda hesabım spam nedeniyle kapandı kaç senedir kullanıyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım, zaten WhatsApp mesajlaşma ve iletişim uygulaması değil mi. Neden şimdi grup kurunca spam yedik anlamadım. Sorunun bir an önce çözülmesini ve WhatsApp hesabımı açılmasını istiyorum.

30 Eylül 2024 19:44

Yorumlar (7)

Gözde
Gözde

WP yetkililerine nasıl yazdınız hangi mail üzerinden

Bende toplu bir şekilde ekleme yaparken spam yedim ne yazdınız cildi tam olarak lütfen yardımcı olur musunuz

Kübra

Sizin açıldı mı acaba n'yaptınız

İlayda

Çözüme ulaşması için yetkililere tam olarak ne yazdınız nereden yazdınız? Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim

İlayda

Merhaba aynı durum benim de başıma geldi, son durum nedir sizin WhatsApp açıldı mı acaba?

Kübra

Nereden yazmamız gerekiyor acaba tam olarak

Gülsüm

Evet siteden WP etkililerine yazdım 8 saat sonra açıldı hesabım ama bir daha toplu bir şekilde grubu kişi ekleyemedim, ekleyince yine kapanıyor.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Kapandı
2 Takipçi