WhatsApp +44 Numaralı Telefondan Gelen Mesaj!

Olgaç
Olgaç
WhatsApp
21 Kasım 2023 16:2784.855

WhatsApp 'tan 21.11.2023 tarihinde saat 13:30 sularında yabancı ülke kodu +44 7308 509306 olan bu numaradan bir mesaj geldi. İnternetten araştırdığımda bu numaranın İngiltere kodu olduğunu öğrendim. Hiçbir alakam olmayan bu ülkeden tanıdığım veya ticari hiçbir alakam yoktur. Numarayı şikayet edip engelledim ancak bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Ve şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması veya yayılması ve üzerime bir borç çıkarılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

Yorumlar(14)

Yeni
Yeni
30 Temmuz 2025 15:14

+44 numaralar 2 gündür beni de cevapsız arıyor herhangi bir şey olursa sorumlu değilim.

Zehra
Zehra
Benzer Şikayeti Var
3 Mayıs 2025 20:01

Bana da bugün +44'ten Bahis SMS'i geldi. Bu ülke ile herhangi bir ticari ilişkim yok. WhatsApp mesajları ve aramaları, normal aramalar bitti şimdi SMS yollamaya başladılar.

4 Mart 2025 22:57

44 numaralı İngiltere den bagis siteleri nereden buluyor telefonları 1 senedir ben silmekden engellemekden bıktım adamlar SMS mesaj atmaktan bıkmadı bu iş için sadece PC başında eleman tayin etmişler öyle gözüküyor

4 Mart 2025 22:55

44 numaralı İngiltere den bahis siteleri nereden buluyor telefonları 1 senedir ben silmekden engellemekden bıktım adamlar SMS mesaj atmaktan bıkmadı bu iş için sadece PC başında eleman tayin etmişler öyle gözüküyor

Abdulbaki
Abdulbaki
13 Ocak 2025 20:36

+44 kodlu numara ila WhatsApp tan aramıyorum bunu şikayet ettim. Adımı kullanarak yapılacak tüm işlemlerden mesuliyeti kabul etmiyorum.

Selin
Selin
13 Ocak 2025 20:13

447418601293 numarası beni rahatsız etmisdir

Enis
Enis
29 Aralık 2024 14:34

Aynı numara aylardır bana da mesaj gönderiyor ve arıyor. Her seferinde engellememe rağmen +44 girişi olan faklı bir numara mesaj gönderiyor. Sadece WhatsApp değil normal mesaj da gönderiyor. Hiçbir ilişkim olmamasına rağmen. Bu durumu nereye şikayet edebiliriz?

Abdurrahman
Abdurrahman
9 Kasım 2024 23:45

44 numara beni de aradı ve herhangi bir şey olursa WhatsApp sorumludur

Hayat
Hayat
13 Ekim 2024 19:37

Aynı numara beni de aradı hiçbir ticari işlem yapmadım adıma borç herhan ki gibi bir sorun veya problem cıkarırısalar tüm huku ki gibi işlerimi gizli kalması sartıyla kendilerinden şikayetçi olma hakkımı sakli tutarım

Engin
Engin
4 Eylül 2024 16:23

Bu numaralardan bende bıktım. Müşteri hizmetlerini arayıp yurt dışından gelen aramalara kapattırdım ama o da çözüm olmadı. Android telefonlarda bir şekilde çözülüyor ama iPhone' da sorunu telefonuma program indirerek çözdüm. Begone isimli bir program buldum. Youtube.com da kullananlar video paylaşmış. Arayan her ülkenin alan kodunu yazarak engelliyorum. WhatsApp'tan devam ederlerse numaramı değiştireceğim artık bıktım.

2 Eylül 2024 17:50

Benzer bir numara da beni aradı. Singapurluyum dedi ama İngiltere çıktı

Onur
Onur
15 Ağustos 2024 15:37

Aynı numara beni de aradı hiçbir ticari işlem yapmadım adıma borç herhan ki gibi bir sorun veya problem cıkarırısalar tüm huku ki gibi işlerimi gizli kalması sartıyla kendilerinden şikayet ci olacağımı saklı

Emre
Emre
25 Temmuz 2024 13:10

Numaranın çalınmasının sorumlusu WhatsApp değil eski yöneticiler

Bilinmeyen Numara Rahatsızlığı

4 Aralık 2024 12:173.880

WhatsApp'tan 21.11.2023 tarihinde saat 13:30 sularında yabancı ülke kodu +44 7308 509306 olan bu numaradan bir mesaj gel...

WhatsApp Gelen Mesaj Sorumluluk Kabul Etmiyorum

Dilara
Dilara
WhatsApp
24 Ekim 2023 13:423.982

WhatsApp'tan 24.10.2023, saat 13:18 sıralarında yabancı ülke kodu olan numaradan bir mesaj geldi. Hiçbir alakam olmayan ...

WhatsApp Yabancı Ülkeden Gelen Şüpheli Mesaj

Öne ÇıkanKonular