WhatsApp WhatsApp Plus WhatsApp Aero

19 Şubat 2024 16:07

WhatsApp Aero Plus hesabına giriş yapamayanlar için çözümü anlatıyorum:

1. Google Play Store'dan resmi WhatsApp'ı indirin ve numaranızı orada doğrulayın.
2. WhatsApp Plus paketini indirin ve yükleyin.
3. WhatsApp Plus'ı açın, üç noktaya tıklayın ve 'Cihazı Bağla'yı seçin. (Numara doğrulama ekranındayken)
4. QR kodunun ekran görüntüsünü alın ve bunu başka bir cep telefonuna gönderin.
5. Resmi WhatsApp'ınızı açın ve 'Bir Cihaz Bağla'yı seçin (sanki WhatsApp Web'e bağlanıyormuş gibi) ve diğer cep telefonuna gönderdiğiniz QR kodunu okutun. Sonrasında resmi WhatsApp'ı silebilirsiniz.
Yapamayan olursa 'firateren65' Instagram hesabından ulaşabilir.

Yorumlar (32)

Nuriye

Ben hepsini denedim olmuyor cihaz bağlanmıyor diyor kare kodu okumuyor

Ünal

Kodu okutamıyorsan sorun şu ki; auro WP de kodun ekran görüntüsünü aldıktan sonra geri yapıp çıktığın anda kod geçerliliğini kaybediyor, yani kodun ekran görüntüsünü alınca telefondan ana ekrana basarak çık auro WP o ekran da kalsın ve hemen kodu normal WP de okut sorun çözülür ;)

Cemil

Hayriye hanım yaptım oldu şimdi aktif olarak kullanıyorum

Ünal

Cemil bey orijinal WP yi silin demişsin ama auro WP de kod alırken orada bir not düşülmüş; aktif olarak kullanmak için her 14 gün de birinci cihazdan giriş yapmalısınız diye, yani demek istediğim orijinal WP yi silince nasıl olacak?

Gülsüm

Cemil bey orijinal WhatsApp’ı sildiniz mi duruyormu çift bildirim geliyor da silsek bir şey olur mu

Gülsüm

Cemil bey bende yaptım ama sohbetleriniz yükleniyor diyor çok uzun süre bekledim girmiyor bunu nasıl çözdünüz acaba

Cemil

Merhaba Hayriye hanım öncelikle Play Store den WhatsApp indir kur telefon numaranı doğrula daha sonra WhatsApp aero son sürüm olan 9.93 Beta sürümünü indir kurulumu yaparken numaranı doğrulama ekranı gelince numaranı girme orada üstte üç nokta var oradan bağlı cihazlara gir önüne kare kod çıkacak o karekodun resmini çek başka telefona gönder daha sonra resmi WhatsApp hesabına gir bu hesapta bağlı cihaza kısmına gel ve o diğer telefondaki kare kodu okut sorunsuz çalışıyor en son ekranda sohbetleriniz yükleniyor diyecek biraz uzun sürüyor beklemek istemiyorsan programı sonlandir.

Hayriye

Yardım eder misiniz ben yapamadım 🙏

Cemil

Fırat kardeşim dediklerini harfiyen yaptım fakat sohbetleriniz yedekleniyor diye ekranda öylece kaldı devamında ne olacak bilmiyorum rica etsem yardımcı olur musun

Benimde aynısı cihaz bağlanamıyor

Hayriye

Evet yapıyorum ama kodu okumuyor

whatsapp-whatsapp-plus-whatsapp-aero-1.jpg
Serap
Serap

Banada yardımcı olun lütfen

Cemil

Bu arada Fırat kardeşim teşekkür ederim sayende WhatsApp aero kurdum sorunsuz çalışıyor

Hayriye

Ben buraya kadar bile gelemedim 😆

Ekran bu şekilde kaldı

whatsapp-whatsapp-plus-whatsapp-aero-1.jpg
Hayriye

Fırat insta dan ekledim seni yardımcı olur musun lütfen ben yapamadım 🙏

Fırat
Fırat

Tekrar yazar mısın çok fazla mesaj var

Nuriye

Banada yardımcı olun lütfen hepsini yaptım olmadı

Aziz
Aziz

Normal WhatsApp kullanırken de yapabilirmiyiz yoksa silip baştan mı yüklemek lazım

Nuriye

Benimde kapalı denedim ama olmadı 🙏

Hüseyin
Hüseyin

WhatsApp Plus yüklenmiyor. Orijinal yüklü şu an. Orijinali kaldırıyorum bu seferde WhatsApp Plus yüklenmiyor. Yani senin dediğin yöntem olmuyor. Umarım en kısa zamanda tekrar WhatsApp'tan Plus aktif ederler

Y.h
Y.h

Çok sağ ol vallahi emeğine sağlık. Başarılı oldu 👏👏👏

Hayriye

Rica etsem yardımcı olur musunuz ss paylaştığım yerden sonrası olmuyor

Cevdet
Cevdet

Teşekkürler ederim anlattığın şekilde sorun çözüldü. Aero kullanmaya devam ediyorum ama sohbet yedeği gelmiyor. Uyarıdan sonra sohbeti yedeklemiştim şu an bulamıyorum ve yükleyemiyorum.

Hayriye

Merhaba rica etsem yardımcı olur musunuz yapamıyorum 😭😭

Hilal

Ayy vallahi Allah razı olsun ya simdlik oldu bakalım ne olacak😇 teşekkür ederim umarım kapanmaz.

Cansu
Cansu

Rica etsem bana da anlatır mısınız nasıl yaptınız?

Nisa
Nisa

Nasıl yaptın bana da anlatır mısın nisslll_ eklersen eğer ben bulamadım hesabınızı

Hilal

Yazılanları aynen uyguladım dilerseniz bosver_mis (Instagram). Hesabıma yazın yeniden anlataym

Gizli
Gizli

Nasıl yaptın acaba yardımcı olabilirsen gerçekten çok memnun olurum

Hemen deneyeceğim

Aysi
Aysi

Abiciğim biz orijinalini kullanamıyoruz da Aerosunu ne yapalım...

26 Ağustos 2024 23:26
Whatsapp Aero Giriş Yapamıyorum!
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 03:26

21 Şubat 2024 18:46