Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 21:11

Yakında WhatsApp'ı kullanmak için resmi WhatsApp'a ihtiyaç duyulacağı söyleniyor. Lütfen buna bir çözüm bulun, çünkü resmi olanı kullanmak istemiyorum. Madem resmiyete yönlendiriliyoruz, bu özellikleri resmi WhatsApp'ta da görmek istiyoruz. Sürekli sorun yaşanmaya başlandı. Eğer devamını getirmeyecekseniz, neden böyle bir uygulama yapıyorsunuz? Lütfen yardımcı olun numaram doğrulanmıyor veya normal WP hizmetine gönderiliyorum karma karışık bir şey oldu artık ya

Yorumlar (9)

Ceylan
Ceylan

Çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunu yaşıyorum zor durumdayım

Sadece WhatsApp aero da değil resmi WhatsApp'ın haricindeki diğer WhatsApp larda da bu şekilde Fouad olsun FM, GB, yo WhatsApp hepsinde bu şekilde bir sorun var, banlamaya çalışıyorlar ama Plus cılarda boş durmuyor bu sanal savaş sürekli devam edecek, anti ban yakında gerçektir, eğer bu şekilde bir ban yediyseniz 180 gün sürüyor ilk etapta daha sonra düzelir

Talih
Talih

Peki uyarıya karşı ne yapmak lazım tehlikeli olmaması açısından resmi olana mi geçelim bir çözüm bulunana kadar?

Behiye
Behiye

Ben de 2 gün önce eski WhatsApp yükledim mecbur kaldım. Çok basit geliyor bana Ne yapmalıyım bilmiyorum. 180 gün bekleyecek miyim yani? Resmi olanı silip tekrar areo mu yükleyeceğim. O zaman olacak mı

Evin
Evin

Neden resmi WhatsApp uygulamaya geç uyarısı veriliyor hemen düzeltilsin rica ediyorum üç gündür bu uyarıyı alıyorum herkeste aynımı acaba yoksa telefonlarda mi kaynaklı acaba

Nisaravza
Nisaravza

Aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözümü var mı varsa nasıl

Halen çözüm bulamadım ben 😔

Furkan
Furkan

Bende de aynısı oluyor çözüm getirirlerse iyi olur

Tuğba

Bence gelsinde ban yenilecek acaba ne yaptık? Ya da bu uygulama yüklenirken en basta uyaracaklar...

09 Şubat 2024 17:22

01 Şubat 2024 13:38