Nazik sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 02:46

Kuşadası mağazası Weltew Mobilya'dan yatak odası takımı, koltuk takımı, TV ünitesi aldım; garantim hala devam etmektedir. Kurulumda yatağımı kırdılar, dolap kapaklarını takamadılar ve TV ünitesinde çizikler vardı. Koltuğun ayağını da kırdılar. İki sene olacak, böyle bir sorunla karşılaşmadım. Arayıp bildirdim, her seferinde başlarından savdılar. Bulunduğum şehirde (Akhisar) Weltew mağazası olmadığını, oraya teslimat gelirse tamir için eleman gönderebileceklerini söylediler. Halbuki Weltew mağazası var ve garantim devam etmekte, ama hala bir dönüş alamadım. O kadar para verildi. Yazık, günah. Sattıkları malın arkasında durmayan bir firma. Her yerde şikayetimi bildirdim, CİMER'e de yazdım. Paranızı sokağa atacak durumunuz varsa Weltew'e gidin. Satana kadar peşinizden ayrılmıyorlar ama sorun çıktığında dönüp yüzünüze bile bakmıyorlar.

07 Şubat 2024 18:01 (Şikayetten 13 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Çözüm birimimiz başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, -Weltew Çözüm Merkezi

Nazik
Nazik
12 Şubat 2024 12:50

İnternet sitesi adresiniz dende iletişime geçtim derhal dediğiniz bir hafta geçti üstünden

Derya sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 21:48
Doğan sonuçtan çok memnun

06 Temmuz 2025 00:03
"Teşekkürler"
teslimat-sonrasi-eksik-ve-hatali-urunler-yetersiz-servis-destegi-2.jpg
teslimat-sonrasi-eksik-ve-hatali-urunler-yetersiz-servis-destegi-1.jpg
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
10 Aralık 2023 15:16
Weltew Home İle Sorun Yaşama
Weltew Home İle Sorun Yaşama
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 12:40

06 Ocak 2025 13:44