Fizik sonuçtan hiç memnun değil

Weextrade Borsasında Hesap İnceleme Sorunu

17 Aralık 2024 13:34

Weex borsasına 500 dolar civarında para yatırdım ve 900 dolar yapıp çekmek istedim. Hesabım inceleme altına alındı ve hiçbir şekilde ne işlem yapabiliyorum ne de paramı çekebiliyorum.

Sözde yasa dışı işlem yapmışım. Yatırdığım parayı kendi maaşımdan Türk borsasına atıp USDT olarak yatırdım. Paramı almam için onlarca şart sundular. Oturduğum evin fotoğraflarından tutun kullandığım cihazın IP adresine kadar.

Videolar, resimli kanıtlar vs. Gören de milyon dolarlık bir işlem yaptığımı sanacak. Ben paramı alabileceğimi sanmıyorum.

Hakkı
Hakkı

Ben de böyle mağdur edildim, neye uğradığımı şaşırdım; hem maddi hem manevi olarak yıkılmıştım, ailemin yüzüne bakacak halim kalmamıştı, çaresizlik içinde çırpınırken telgraf üzerinden @brokeriade ile iletişime geçtim, yaşadığım durumu tüm açıklığıyla paylaştım, sağ olsunlar ilgilendiler ve süreci adım adım takip ederek nihayetinde çok şükür bakiyemi geri alabildim; mağdurlar grup'da salih bey tanıttı bize 18 kişi vardı grupta onlarda bende aldık iadeyi gerçekten insanın başına gelince anlıyor nasıl bir yıkım olduğunu, lütfen siz de sevdiklerinizi uyarın, böyle şeylerden uzak dursunlar, sonu gerçekten çok ağır oluyor.

İsmail

Güvenlik risk merkezi denen bir saçmalıkları var nedenleri buymuş, aynı tel anı PC aynı ip, adres yasadışı sizin tamam hadi öyle dediniz, adres ve başka ağ kullanıyoruz gene aynısı haa bizde değilmiş sorun, kesinlikle yatırımda yapmayın, Bonus da verseler çekemezsiniz paranızı karar sizin.

İsmail

Aynı sorun bende de oldu yatırdım parayı yükselttim, bloke edildi inceleme falan sonra açtılar tekrar işlem yaptım biraz daha yükselttim çekim verdim gene inceleme bloke hala bekliyoruz 5 gün geçti

Ayaz
Ayaz

Merhaba hocam ne tür bir işlem yaptınız acaba bende yeni kayıt oldum. Vadeli işlemler mi yaptınız

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Weextrade Yanıltıyor!

Muhammed
22 Şubat 2025 23:33
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Kcex Borsasında 3732 Dolarım Bloke Edildi Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamıyorum

Mert
14 Eylül 2025 17:51
kcex-borsasinda-3732-dolarim-bloke-edildi-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamiyorum-3.jpg
kcex-borsasinda-3732-dolarim-bloke-edildi-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamiyorum-2.jpg
kcex-borsasinda-3732-dolarim-bloke-edildi-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamiyorum-1.jpg