Wedding Parkpoint Düğün Video Çekimi Hatası

09 Kasım 2023 23:32

22.06.2023 düğün videolarımız düğün salonunun anlaşmalı olduğu m*** ö*** fotoğraf stüdyosu tarafından çekildi. Salonda o kadar amatörce fotoğraflar çekildi ki anlatamam. Ayrıca ömür boyu saklayacağımız düğün videomuz çöp oldu. Düğün bittikten bir hafta içinde düğün videosunu alıp, düğün fotoğraflarını seçmemiz istendi. Biz evlenir evlenmez şehir dışında oturacağımız eve gittik. Ayrıca sonrası bayramdı, bu kadar kısa süre içinde seçmemizi istemeleri çok saçma ve tamamen stres yüklemesi oldu. Videoyu kendilerinin temin edeceği flash belleğe aktarmalarını rica ettik. Ve şehir dışında olduğumuz için ailemizden birilerinin alacağını söyledik. Maalesef düğün videomuz aktarılırken sıkıntı olmuş ve videomuz sürekli takılıyor ve pikselleşiyor. Görüntü bozuluyor. Fotoğraf stüdyosu sahibi, kabahati direkt bizde buldu. Bizim PC'mizin sürümünden kaynaklı olabileceğini ya da flashın bizim tarafımızdan virüs kapmış olacağını söyledi.

Öncelikle biz videoyu ilk olarak TV'de izlemek istedik. Ve TV'ye taktık. Herhangi bir virüs olması imkansız. Ayrıca sonrasında son sistem korunaklı PC'lerde denedik yine düzelmedi. Fotoğrafçının verdiği cevap o kadar amatörceydi ki. Adana'da işini bilen, birden fazla fotoğrafçıya söylediğimde onlar bana daha mantıklı cevaplar verdi. Flash belleği, güvendiğim bir fotoğrafçıya göndermek için de ayrıca bir kargo ücreti ödedim. Üzüldüğüm tarafı ömür boyu hatıra olarak saklayacağımız videonun bir ihmalkarlık ve amatörlük yüzünden çöp olması.

Not: fotoğrafçı flash belleği ulaştırırsa yardımcı olabilecek bir şey varsa olacağını söyledi (o da o kadar görüşmeden sonra teklif etti) kusura bakmasın, sorduğum 5 düğün fotoğrafçısı aynı sebebi söylüyor ama maalesef m** ö*** bizim PC'den kaynaklı olabileceğini söylüyor. Siz güvenir misiniz?

*Düzeltmesi adına Adana'da başka bir fotoğrafçı arkadaşa gönderdim. 1,5 haftada zar zor düzeltti. Program 14 farklı hata vermiş. Haklı olarak böyle bir emeğin karşılığı oldu ve ücreti hata yapan fotoğrafçının ödemesini istedim. Üstüne üstlük Wedding Parkpoint düğün salonu görevlisi c*** hanım iftirada bulunup ödemeyi kendimin alacağını söyledi. Bu kadarı saygısızlık! Sorunu benden başkaları da yaşamış, sadece benim videom baştan sona kadar kötü çekilmiş.

Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 14:16
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Bilgin Fotoğrafçılık (Çankırı) Müşteri Mağduriyeti Ve Firmanın İlgisizliği

05 Ocak 2024 10:27
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 21:15

Pan Studio Ankara Şikayeti